XARXES SOCIALS

Ni TVE ni Antena 3: les Campanades amb què Salvador Illa va prendre el raïm

L’encara ministre de sanitat i candidat del PSC a les eleccions catalanes va revelar que va rebre l’any nou amb la retransmissió d’Iba Llanos a TwitchSalv

2
Es llegeix en minuts

Salvador Illa està fent parlar a les xarxes socials després de la celebració d’aquesta nit de Cap d’Any atípica. Després de conèixer-se que serà el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, l’encara ministre de sanitat i va revelar en un tuit publicat al seu compte oficial que va prendre el raïm amb la retransmissió que Ibai Llanos va realitzar en directe en un canal de Twitch.

«Aquesta nit de Cap d’Any no la podem celebrar com altres anys. Jo he donat la benvinguda al 2021 amb la meva família veient les campanades d’Ibai Llanos. Ha sigut divertit i ens ho hem passat molt bé. Gràcies Ibai per treballar perquè més gent es quedi a casa. Us desitjo un Feliç 2021», va assegurar Illa en un tuit publicat al seu compte de Twitter, superant els més de 28.000 ‘m’agrada’ en les seves primeres hores de vida.

Un micro obert capta la inesperada opinió de Celia Villalobos sobre Salvador Illa

Un micro obert capta la inesperada opinió de Celia Villalobos sobre Salvador IllaHores abans que es produís aquest comentat tuit, Celia Villalobos no va deixar indiferent ningú amb l’al·legat que va dedicar al Ministre de Sanitat, Salvador Illa, que va captar un micro obert de TVE. La política va mostrar la seva opinió més sincera i va assegurar, de manera inesperada, que recolzava el socialista.

Notícies relacionades

L’exconcursant de ‘MasterChef Celebrity’ es trobava com a col·laboradora a ’La Hora de La 1’ per comentar els titulars protagonitzats pel polític sobre la possibilitat de convertir-se en candidat del PSC a les eleccions catalanes. Dies enrere Illa havia negat en repetides ocasions que s’anés a convertir en el relleu de Miquel Iceta com a líder del partit, contradient l’anunciat dies després.

Després de veure una imatges del Ministre en una entrevista en les quals negava aquesta notícia, Villalobos va començar el seu al·legat a favor del català: «Totes les coses li han de caure. És la persona més discutida i això és molt complicat». «Jo to molt solidària amb ell, des del primer dia vaig pensar ‘Dés meu, el que li espera a aquest home. ¡Quin horror!», va explicar a Mónica López.