Molt molesta amb l’actriu

Pilar Rahola s’enfurisma contra Verónica Forqué pels seus comentaris sobre Catalunya: »¡Sembles un estúpid ignorant!»

Pilar Rahola s’enfurisma contra Verónica Forqué pels seus comentaris sobre Catalunya: »¡Sembles un estúpid ignorant!»
1
Es llegeix en minuts

La visita de Verónica Forqué a ‘Sábado Deluxe’ va deixar diversos titulars polèmics. L’actriu va parlar sense pèls a la llengua sobre temes tan controvertits com la legalització de les drogues o fins i tot Catalunya. La intèrpret, que es considera «vermella i republicana» va criticar qualsevol tipus de nacionalisme, perquè «són reaccionaris al cent per cent. No hi ha nacionalisme progressista. El nacionalisme tendeix a tancar-se. El nostre, els que som aquí. Això és una merda. Hi som per obrir fronteres».

«Parla català si et dona la gana, però parla un bon espanyol també. Conec molta gent jove catalana que no sap parlar espanyol. No saben parlar perquè no els han ensenyat. Això em sembla un atracament», es va queixar l’actriu, despertant una onada de comentaris a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Una de les més crítiques ha sigut Pilar Rahola. La periodista catalana ha aparegut enfurismada en un vídeo, on diu: «Una pot ser una vermella de manual, vermella pota negra i quan parla del tema de Catalunya i el català li surt la poteta reaccionària. Podries, sisplau, deixar de semblar una estúpida ignorant».

«Què és això que si volen parlar català que el parlin, com si fos una cosa o una mania que ens dona per aquí. Ja està bé d’aquesta progressia reaccionària que quan parla de Catalunya sembla militant de Vox», ha expressat molt alterada la periodista, que malgrat considerar «intel·ligent» l’actriu assegura que les persones intel·ligents «quan parlen de Catalunya es tornen imbècils. Però, sisplau, deixeu-nos d’una vegada en pau. ¡Vinga ja!».

Temes:

Pilar Rahola