LLISTA COMPLETA

La segona part de la temporada 12 de ‘La que se avecina’, principal estrena de Prime Vídeo al gener

Els capítols finals d’aquesta etapa de la comèdia de Telecinco arribaran el 8 de gener a la plataforma d’entrenimient

La segona part de la temporada 12 de ‘La que se avecina’, principal estrena de Prime Vídeo al gener
4
Es llegeix en minuts

El gener arriba a Amazon Prime Vídeo amb una allau d’estrenes i retorns. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és la segona part de la temporada 12 de ’La que se avecina’, la comèdia de Mediaset (Contuberni), que veurà la llum el pròxim divendres 8 de gener.

Aquesta vegada i amb l’expropiació a l’horitzó, els veïns de Montepinar s’enfrontaran a temes que posaran en entredit la seva moralitat, a situacions profundes, embolics sentimentals, sempre des de la ironia i deixant-nos conèixer tots els personatges en profunditat. Amb el sarcasme per bandera, els personatges de la sèrie intentaran solucionar les catastròfiques dissorts que se’ls vagin presentant.

La segona part de la temporada 12 compta amb 8 nous episodis, en els quals tornarem a veure veïns favorits com Fernando Tejero (Fermín Trujillo), Macarena Gómez (Dolores «Lola» Trujillo), Jordi Sánchez (Antonio Recio), Eva Isanta (Maria Teresa «Maite» Figueroa), Nathalie Seseña (Berta Escobar) i Pablo Chiapella (Amador), entre d’altres.

’American gods’ – Temporada 3 – 11 de gener

Una altra de les novetats de Prime Video aquest mes de gener és la tercera temporada d’’American Gods’ (Fremantle). En aquests nous capítols, Sombra rebutja aquesta aparent destinació i s’instal·la a la idíl·lica i nevada ciutat de Lakeside a Wisconsin per emprendre el seu propi camí, guiat pels déus dels seus avantpassats negres, els Orixàs. No obstant, aviat descobrirà que les aigües tranquil·les d’aquesta ciutat són profundes, fosques i sagnants, i que no pots rebutjar ser un déu tan senzillament. L’única elecció, i una que hauràs de fer, és escollir quin tipus de déu seràs.

’American Gods’ també està protagonitzada per Crispin Glover al paper de Sr. Mundo, Demore Barnes com a Sr. Ibis, Devery Jacobs com a Sam Black Crow, Blythe Danner com a Demeter, Marilyn Manson com a Johan Wengren, Julia Sweeney com a Hinzelman, Iwan Rheon com a Liam Doyle, Danny Trejo com a Sr. Mundo, Peter Stormare com a Czernobog, Denis O’Hare com a Tyr, Lela Loren com a Marguerite, Dominique Jackson com a Sr. Mundo, Wale com a Chango, Herizen Guardiola com a Oshun i Eric Johnson com el Txad Mulligan.

’3 caminos’ – 22 de gener

’3 Caminos’ és un drama amb caires de comèdia que explora la relació entre cinc amics de cinc nacionalitats diferents en tres moments puntuals de les seves vides. El pas del temps va desmuntant els seus somnis, teixint i desteixint parelles i amistats i transformant la personalitat dels cinc. 2000, 2006 i 2021, tres camins, tres etapes de la vida, molts problemes, tensions i conflictes del món ordinari que es juguen al tauler espiritual i material d’El Camino de Santiago.

Dirigida per Norberto López Amado i Iñaki Mercero i protagonitzada per Álex González, Verónica Echegui, Cecilia Suárez, Anna Schimrigk, Andrea Bosca i Alberto Jo Lee, 3 Caminos és una producció de 8 episodis de Ficció Produccions en col·laboració amb la Xunta de Galícia, Televisión de Galicia, RTP, Cinemate i Beta Films, i la col·laboració de Govern de Navarra, Junta de Castella i Lleó i Govern de La Rioja.

’Star Trek: Lower Decks’ – 22 de gener

’Star Trek: Lower Decks’ – 22 de gener’Star Trek: Lower Decks’ se centra en la tripulació de recolzament a bord de l’U.S.S. Cerritos, una de les naus menys importants de la flota Starfleet l’any 2380. Mariner, Boimler, Rutherford i Tendi han de balancejar les seves tasques i la seva vida social, mentre el barco es veu sacsejat per una multitud d’anomalies de ciència-ficció.

Notícies relacionades

La tripulació de la Starfleet que resideix a les «cobertes inferiors» de l’U.S.S. Cerritos, inclou «Alférez Beckett Mariner», amb la veu de Tawny Newsome, «Alférez Brad Boimler», amb la veu de Jack Quaid, «Alférez Tendi», amb la veu de Noël Wells i «Alférez Rutherford», amb la veu d’Eugene Cordero. Els personatges de la Starfleet que componen la tripulació de la nau principal inclouen el «Capità Carol Freeman», amb la veu de Dawnn Lewis, «Comandant Jack Ransom», amb la veu de Jerry O’Connell, «Tinent Shaxs», amb la veu de Fred Tatasciore i el «Doctor T’Ana» amb la veu de Gillian Vigman. La sèrie inclou cameos especials del repartiment d’Star Trek: La Nova Generació i Star Trek: Picard, com els actors Jonathan Frakes i Marina Sirtis, així com John de Lancie al paper de Q d’Star Trek: La Nova Generació.

’Explota, explota’ – 25 de gener

’Explota explota’ Explica la història de la María (García-Jonsson), una ballarina jove, sensual i amb ànsies de llibertat a principis dels anys 70, una època que a Espanya va estar marcada per la rigidesa i la censura, especialment a la televisió. Amb ella descobrirem com fins i tot el més difícil dels somnis pot convertir-se en realitat. I tot això explicat a través dels grans èxits de Raffaella Carrà.

Altres estrenes

  • 1 de gener: ’Alfie’, ‘Elizabethtown’, ‘Legitima defensa’, de John Grisham’, ‘Norbit’, ‘Juego de patriotas’, ‘Fiebre del sábado noche’, ‘la hija del general’, ‘Matrimonio compulsivo’, ‘Young adult’

  • 8 de gener: ’El método’, Lucía y el sexo’, ‘Isi & Disi: Alto voltatge’, ‘Planet 51’

  • 9 de gener: ’Pequeño gran problema’

  • 15 de gener: ’Escuela de rock’

  • 15 de gener: ‘Tòquio Ghoul’ (Temporada 1, 2 i 3), ‘Ataque a los titanes’ (Temporada 3), ‘Haikyuu!!: Riku vs Kuu’, ‘Slayers Revolution’, ‘Yû yû Hakusho’

  • 15 de gener: ’One night in Miami’

  • 18 de gener: ’Los Japón’

  • 20 de gener: ’Forte’

  • 21 de gener: ’South Park’ (Temporada 3)

  • 25 de gener: ’Los muertos no mueren’, ‘Yesterday’

  • 26 de gener: ’La posesión de Mary’