«¡COM ESTÀ L’ESGLÉSIA!»

El Fernando explica a ‘First Dates’ quina va ser la seva primera relació de parella: «Va ser amb un mossèn»

El comensal va assegurar en el ‘dating’ que va conèixer el capellà en una revista porno. «El nostre primer contacte va ser per una revista, era com un ‘Playboy’ però amb contactes».

El Fernando explica a ‘First Dates’ quina va ser la seva primera relació de parella: «Va ser amb un mossèn»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ rep diàriament un comensal amb un passat sentimental molt curiós. Aquest és el cas del Fernando, una cambrer alacantí de 62 anys, que li va revelar al Javier com i amb qui va tenir la seva primera relació sexual al llarg de la cita que tots dos van compartir en el ‘dating’: «Jo és que la primera parella que vaig tenir, o relació de parella, va ser amb un mossèn a Torrent».

«¿Un mossèn? ¿Però era un mossèn que exercia?», va preguntar el Javier molt sorprès. «Sí, sí, sí. Feia classes a l’institut i missa a l’església», va respondre el Fernando, que encara va deixar més sorpresa la seva cita: «M’he quedat flipant. És que no m’ho imaginava».

Posteriorment, el Fernando va assegurar que el primer contacte el van tenir a través de Party, una revista per a públic gai que es va publicar entre la dècada dels setanta i els vuitanta: «Recordo que entrava al quiosc amb molta por i comprava la revista. La portava a casa i la guardava no sé ni com ni on».

Notícies relacionades

«Era una mena dePlayboy però de contactes. Jo veia les fotos i vaig contestar un contacte, però...», ha prosseguit fins que la seva cita l’ha interromput: «¿I era mossèn? Punyeta, ¡com està l’Església!».

Finalment, malgrat compartir una agradable vetllada, cap dels dos va mostrar interès a tenir una segona cita per conèixer-se més i millor. «Compartim el nom i la professió, però som molt diferents», va assegurar el Fernando abans de marxar sol del restaurant de ‘First Dates’.