«HO CANVIAREM»

‘Mask Singer’ eleva la seva dificultat: el rellevant canvi que Antena 3 prepara per a la seva segona temporada

La directora d’entreteniment assegura que el repte serà «pujar-li un puntet de dificultat», ja que espectadors i investigadors estaran «una mica més eixerits»

‘Mask Singer’ eleva la seva dificultat: el rellevant canvi que Antena 3 prepara per a la seva segona temporada
1
Es llegeix en minuts

’Mask Singer: adivina quien canta’ ja té assegurada la seva tornada a Antena 3 després de les seves bones dades d’audiència, tot i que ho farà amb importants canvis. Carmen Ferreiro, directora d’entreteniment d’Atresmedia, fa balanç d’aquesta edició i reconeix que s’han donat massa pistes a l’espectador al llarg d’aquesta primera edició en una entrevista concedida a FórmulaTV: «Sí, és una de les coses que canviarem».

«Li ho posarem una miqueta més difícil a l’espectador. Està clar que una cosa és el plató i una altra són les xarxes. ¡Hi ha molts detectius! L’equilibri és posar-li difícil però tampoc impossible, perquè llavors no jugarien des de casa», afirma la directiva.

Notícies relacionades

Ferreiro assegura que el repte per a la segona edició de ‘Mask Singer: adivina quien canta’ és pujar el nivell de dificultat, entreveient que Los Javis, Malú i José Mota formaran part del programa: «El repte és pujar un puntet la dificultat, perquè a més l’espectador serà una mica més eixerit que en aquesta temporada. Fins i tot els investigadors ho estaran».

Pau Vega triomfa a ‘Mask Singer’: ¡ella era Catrina!

Pau Vega triomfa a ‘Mask Singer’: ¡ella era Catrina!La primera edició de ‘Mask Singer: Adivina quien canta’ ja té guanyadora. Pau Vega s’ha proclamat com la gran triomfadora del concurs d’Antena 3, després de revelar-se que era ella la famosa que estava dins de la màscara de Catrina«Em feia molta por perquè la meva veu és molt reconeixible», va assegurar l’actriu i subcampiona de ‘Masterchef Celebrity 2’ després de conèixer-se la seva identitat.