DESPRÉS DEL MISSATGE DEL REI

Antena 3 aposta per un refregit la nit de Nadal davant ‘La última cena’ de Telecinco

La 2 i La Sexta apostaran per l’humor, Cuatro pel cine i les autonòmiques per diversos especials en aquesta nit especial

Antena 3 aposta per un refregit la nit de Nadal davant ‘La última cena’ de Telecinco
6
Es llegeix en minuts

Les cadenes també celebraran aquesta atípica nit de Nadal amb programacions especials molt variades. Després del missatge de Sa Majestat el Rei Felip VI, per exemple, Antena 3 oferirà ‘Lo mejor de cada casa’. A partir de les 21.15 hores, els presentadors d’Atresmedia donaran pas a una selecció amb les 50 imatges més divertides, impactants, sorprenents... de les cadenes del Grup el 2020.

Hores abans, ‘La ruleta de la suerte’, ‘Ahora caigo’ i ‘Boom’ emetran especials nadalencs en els quals, en el cas d’aquests dos últims, estaran protagonitzats per nens i alguns presentadors d’Antena 3 com Cristina Pedroche, Alberto Chicote, Eva González i Roberto Leal.

Paz Padilla, Santiago Segura, Toñi Moreno i María del Monte competiran en el primer especial de ‘La última cena’ a Telecinco

Paz Padilla, Santiago Segura, Toñi Moreno i María del Monte competiran en el primer especial de ‘La última cena’ a TelecincoPer la seva banda, Telecinco emet, a les 21.15 hores, el primer especial nadalenc de ‘La última cena’. María del Monte i Toñi Moreno, defensores de la cuina tradicional, contundent i amb sabor, competiran davant Paz Padilla i Santiago Segura, que s’han manifestat a favor de propostes més modernes, senzilles i que aposten per l’ús d’ingredients naturals. Les dues parelles hauran de donar el millor d’elles mateixes per elaborar el següent menú dissenyat pels xefs amb estrella Michelin Miguel Cobo i Begoña Rodrigo: ostres amb crema freda al gust, de primer plat; colomins farcits amb cebetes i castanyes glacejades al forn, de segon, i tronc de Nadal, de postres.

A la taula s’asseuran alguns dels col·laboradors habituals de ‘Sálvame’: Belén Esteban, Lydia Lozano, María Patiño, Kiko Matamoros, Mila Ximénez i Antonio Montero.

Santiago Segura i Agustín Jiménez posarà la nota d’humor a la nit de Nadal de La Sexta

Després del missatge de Sa Majestat el Rei Felip VI, La Sexta explicarà en ‘prime time’, a partir de les 21.15 hores, amb els millors monòlegs de Santiago Segura i Agustín Jiménez a ‘El club de la comedia’.

‘First Dates’ i ‘El viaje de Arlo’ seran les apostes de Cuatro per a la nit de Nadal

D’altra banda, Cuatro combinarà entreteniment i cine en la seva programació de la nit de Nadal. A les 21.20 hores, la cadena vermella de Mediaset ha programat un nou especial de ‘First Dates Christmas’ mentre que, a partir de les 22.00 hores, emetrà noves projeccions de les pel·lícules ‘El viaje de Arlo’ i ‘Tutankamón’.

Humor i la Missa del Gall, a La 2 de TVE

Durant la nit de Nadal, La 2 de TVE emetrà, a les 19.30 hores, la Missa del Gall, que celebrarà el Papa Francesc des de la basílica de Sant Pere del Vaticà.

 

Ja a la nit, a les 22.00, la cadena proposa una marató d’humor a ‘Cómo nos reímos’ amb ‘Los increíbles del humor’. Un viatge de dues hores a través de grans mestres i els seus hits: Gila, Eugenio, Tip i Coll, Chiquito de la Calzada, Martes y Trece o Cruz y Raya… 

Carmen Alcayde i Óscar Martínez viatgen a Lapònia per visitar el Pare Noel a Telemadrid

Carmen AlcaydeÓscar Martínez viatgen a Lapònia per visitar el Pare Noel a TelemadridA Telemadrid, Carmen Alcayde i Óscar Martínez tornen a posar-se al volant del seu monovolum a  ‘Dos en la carretera’ per viatjar, aquesta vegada, molt més allà dels límit de la Comunitat de Madrid. Un viatge glaçador per visitar, ni més ni menys, que el Pare Noel a la seva casa de Lapònia (Finlàndia). Gràcies a ells, Santa rebrà en persona la carta màgica que recull els desitjos escrits pels nens madrilenys. Però abans, en la seva recerca, la Carmen i l’Óscar visitaran una granja de rens i coneixeran la tribu local que els cuida, muntaran en un trineu tirat per gossos huskies, menjaran els plats típics de la zona i descobriran la fàbrica de joguines des d’on el Pare Noel reparteix als nens de tot el món els regals de la nit de Nadal.

Canal Sur torna a apostar per la seva ‘Nochebuena Andaluza’ amb Natalia Roig i Enrique Romero

Malgrat la situació excepcional que vivim, Canal Sur continua amb la seva tradició i aposta aquesta nit de Nadal per un nou especial de ‘Nochebuena Andaluza’. La televisió andalusa ha preparat per a la nit del 24 de desembre un programa especial en el qual la música serà la gran protagonista, amb Natalia Roig i Enrique Romero com a conductors, juntament amb Manuel Lombo i Eduardo Bandera

En el programa, Roig i Romero passaran la nit de Nadal junts veient Canal Sur a la Carta i donant pas a les actuacions musicals, que estaran dividides en dues parts: la primera serà una programació especial de ‘Música para mis oídos’ presentada per Manuel Lombo, que comptarà amb la participació de Tamara, María Toledo, Pastora Soler, David DeMaría, Erika Leiva, Joana Jiménez, Falete, Marta Quintero i Álvaro Díaz, que cantaran temes nadalencs i les seves cançons més conegudes.

La segona part del programa contindrà temes flamencs, nadales o sevillanes i estarà presentada per Eduardo Bandera amb la participació de Manuel de Angustias, Las Carlotas, Amigos de Gines, Ana de Caro, Pitu, Soles, Cintia Merino Cristian Guerrero, Ángeles Toledano, Rocío Segura, Edu Hidalgo i Belén Vega.

Josep Maria Pou serà el protagonista de la nit de Nadal de TV3, que no tindrà missatge de Felip VI

Per la seva banda, TV3 repeteix la seva estratègia de no emetre el missatge de Nadal del Rei en una nit de Nadal que estarà protagonitzada per Josep Maria Pou i l’estrena del primer episodi de ‘Nit de Nits’. Compost per quatre capítols, es tracta d’una sèrie de quatre programes especials que expliquen quatre nits de Nadal plenes de música, teatre, arts i poesia.

Notícies relacionades

Cadascú relata el que passa durant tota una nit, des que es pon el sol fins que torna a sortir, en un mateix espai màgic: un teatre abandonat on ha crescut un bosc nevat. Aquest escenari s’ha recreat a la centenària sala de ball La Paloma de Barcelona, amb una espectacular i singular escenografia.

De ‘Telepasión’ a ‘Nos gusta la Navidad’: Ramón García també presentarà la programació especial de Castella-laMancha Media

Ramon García també farà doblet en aquesta nit de Nadal. Després de la seva col·laboració en el 30è aniversari de ‘Telepasión’, el comunicador serà el conductor de ‘Nos gusta la Navidad’, la gala especial de Castilla-La Mancha Media. Rozalen, María Toledo Marta Sánchez, Tamara, Pasión Vega, María Pelaé, La Húngara i Flavio, entre molts d’altres, pujaran a l’escenari de l’espai, que també comptarà amb l’humor d’Agustín Durán i Vivy Lin.