A ‘Liarla Pardo’

Pablo López defensa el concert de Raphael: «Vaig veure seguretat i respecte»

El cantant, que va viure l’espectacle en primera persona, va compartir la seva opinió després de la polèmica generada

Pablo López defensa el concert de Raphael: «Vaig veure seguretat i respecte»
1
Es llegeix en minuts

El concert de Raphael en el Wizink Center de Madrid, al qual van acudir 5.000 persones, va provocar aquest cap de setmana una onada de crítiques a les xarxes socials per la situació de pandèmia en la qual ens trobem. No obstant, no tot han sigut comentaris negatius i també hi ha els qui han sortit en defensa del veterà artista. Un d’ells és Pablo López, que aquest diumenge va oferir el seu punt de vista al plató de ‘Liarla Pardo’, el programa que presenta Cristina Pardo a La Sexta. 

«És una situació interessant pel dilema que crea. Al final, la vida ha de seguir d’alguna manera i la gent de la cultura ha de menjar», va començar exposant la periodista davant el seu convidat, que es va mostrar taxatiu: «Ho vaig veure en primera persona perquè vaig cantar amb Raphael en aquest escenari. Tot el que vaig veure va ser seguretat i respecte, tant com ho vaig veure en el meu concert». 

Notícies relacionades

López va defensar que el Wizink Center és «un espai gran» i que «en tot moment es va mantenir la distància de seguretat». «La gent de seguretat fa la seva feina d’una manera impecable. Tothom es respectava i era feliç sense haver d’hipotecar la felicitat de l’altre. No és poesia, ho he vist perquè era allà i és veritat», va afegir. 

D’altra banda, el cantant va enviar un missatge als qui s’han mostrat crítics amb el polèmic espectacle de Raphael: «Mentre es demostri el contrari, crec que hauríem de ser més tolerants amb la lluita de tots els sectors en general, mentre es facin les coses bé». «Insisteixo, era allà i es van fer formidablement. Va ser feliç per a tothom», va concloure Pablo López a La Sexta. 

Temes:

Pablo López