A ‘El intermedio’

Wyoming: «Cap polític s’atreveix a dir-ho, però el Nadal no és tan important»

El presentador d’‘El intermedio’ va compartir una reflexió sobre la celebració de les festes de Nadal en època de coronavirus

Wyoming: «Cap polític s’atreveix a dir-ho, però el Nadal no és tan important»
1
Es llegeix en minuts

A menys d’una setmana perquè comenci el Nadal, El Gran Wyoming va compartir dimecres una reflexió sobre la celebració d’aquestes festes en temps de coronavirus. El presentador d’’El intermedio’ va enviar un missatge per apel·lar a la responsabilitat no només dels ciutadans, sinó també dels polítics. 

«Com que cap polític s’atreveix a dir-ho, em toca a mi. El Nadal no és tan important», va començar dient Wyoming. «Són unes dates entranyables i venen més de gust que mai després de l’any que hem passat... ¿Però han de condicionar tota la nostra vida?», va preguntar abans de respondre’s a si mateix amb humor: «¡Doncs no! A menys que siguis un nen de San Ildefonso, figurant en un pessebre vivent o Abel Caballero.» 

Notícies relacionades

La cara de La Sexta va assenyalar que «la resta dels humans hem de plantejar-nos renunciar a tot el que impliqui risc, perquè estem en condicions molt desfavorables». «Perdre aquest Nadal pot garantir que en celebrem molts més amb la gent que estimem», va recordar. «Si no ens ho prenem seriosament i no adoptem les mesures de seguretat, qui més disfrutarà del Nadal serà ell», va assenyalar a la càmera mentre apareixia a la pantalla una imatge del coronavirus. 

Wyoming, que va animar a evitar tot el que suposi risc de contagi, va remarcar que «aquest missatge va dirigit sobretot a les autoritats». «No pot ser que descarreguin tota la responsabilitat en els ciutadans plantejant mesures molt més laxes que les dels països del nostre entorn. Senyors polítics, aquest any els toca fer de Grinch», va finalitzar. 

Temes:

Gran Wyoming