A ‘Todo es mentira’

Revilla s’emprenya amb Risto i amenaça de tallar la seva entrevista: «¡Això s’ha acabat!»

Revilla s’emprenya amb Risto i amenaça de tallar la seva entrevista: «¡Això s’ha acabat!»
1
Es llegeix en minuts

Miguel Ángel Revilla va entrar ahir en directe a ‘Todo es mentira’ per parlar de les mesures que s’han adoptat a Cantàbria per frenar la pandèmia del coronavirus per Nadal i evitar la temuda tercera onada. La xerrada va ser molt més tensa de l’esperat ja que el president càntabre es va embrancar amb Risto Mejide a causa del tancament dels bars.

Revilla va assegurar que «obrir o tancar no és una qüestió política, és una qüestió sanitària». El president es va desmarcar d’això dient que no tenia a veure amb el tancament de l’interior de l’hostaleria durant les festes. «És un error. ¡Que jo no tanco res! Que no tinc aquesta competència, a veure si ens assabentem de les coses. Jo no puc tancar res, no hi ha la meva firma en cap tancament. El tancament dels establiments el fa Sanitat», expressava molest.

Notícies relacionades

El presentador el contradeia: «Vostè ha prorrogat el tancament de l’hostaleria». Revilla, per la seva banda, s’anava emprenyant més i més mentre els col·laboradors donaven la raó al presentador: «Sent periodista, no puc acceptar que aquest senyor digui aquestes coses i jo no li pugui respondre. Vostè té firmat en el butlletí de la seva comunitat la novena modificació per la qual el seu govern, el seu conseller de sanitat, decideix com i quan s’obren els establiments, parcs públics i altres», va dir Antonio Naranjo.

Va ser llavors quan el president va explotar i va amenaçar d’abandonar la connexió: «¡Que no! ¡Que no! ¡Això s’ha acabat! Risto o em deixes acabar o tallem això». «No és cert, jo no estic en els consells interterritorials de Sanitat. El conseller de Sanitat sí, és el que fa la resolució segons l’informe del comitè que està designat per determinar quan s’ha d’obrir o tancar una cosa a Sanitat. Punt. No vull parlar més d’aquest assumpte, no hi ha la meva firma i no hi pot ser», va expressar molt enfadat.