A ‘En el punto de mira’

Álex Bueno (‘La isla de las tentaciones’) revela l’enorme quantitat que li han ofert per tenir sexe amb un home

Álex Bueno (‘La isla de las tentaciones’) revela l’enorme quantitat que li han ofert per tenir sexe amb un home
1
Es llegeix en minuts

L’última entrega d’‘En el punto de mira’ va posar el focus a Only Fans, l’aplicació de pagament en la qual els usuaris paguen per veure contingut exclusiu (normalment de tipus sexual) dels perfils que segueixen. Tot i que molts personatges com Daniela Blume, Mari Cielo Pajares o Jacobo Ostos ja havien parlat obertament del seu treball en aquesta aplicació, l’espai d’investigació de Cuatro es va posar en contacte amb Álex Bueno, participant de la primera edició de ‘La isla de las tentaciones’.

El jove va explicar que va haver d’iniciar-se en la xarxa social al veure’s reduïts els seus ingressos per la pandèmia: «Molts esdeveniments i col·laboracions a Instagram van caure. Vaig anar fent servir estalvis, però passa el temps i aquests estalvis et mengen». L’ex de Fiama tampoc va tenir objeccions a parlar de les quantitats que es mouen a la plataforma: «He guanyat més diners que en un bolo o en televisió. És un sou que possiblement molta gent no pensa a tenir».

Notícies relacionades

«Vaig començar pujant fotos insinuant, jugant amb la picardia. Ensenyant una mica de davant. El meu cos és la meva empresa i he hi invertit en esport, suplementació, gimnàs i temps de treball. Com a mínim que la meva pròpia empresa em doni un benefici. Vaig anar a poc a poc, però com que no tinc pudor, ho vaig acabar ensenyant tot», va explicar.

D’altra banda, Álex va parlar també de les peticions que ha rebut a través de l’‘app’: «M’han arribat a oferir 10.000 euros per acompanyar a un sopar una dona». «Vaig dir que no, lògicament», va expressar. Però no ha sigut el més boig que li ha passat: «La que més em va cridar l’atenció va ser la d’un noi que em va oferir 30.000 euros per si em deixava fer una fel·lació per ell», va revelar.

Temes:

Cuatro