A ‘EL HORMIGUERO’

María Casado parla de la seva sortida de TVE: «Tant de bo les televisions públiques deixin de ser una joguina política»

La periodista i presentadora d’’Escena en blanco y negro’ (Prime Video) assegura que el seu relleu al capdavant de ‘La mañana’ va ser «més natural i més tranquil del que la gent es pugui imaginar, tot i que després de tants anys va ser un xoc»

María Casado parla de la seva sortida de TVE: «Tant de bo les televisions públiques deixin de ser una joguina política»
1
Es llegeix en minuts

‘El hormiguero’ ha rebut aquest dimarts la visita de María Casado i Antonio Banderas al seu plató. A més de parlar de nombrosos temes, la presentadora d’‘Escena en blanco y negro’ (Prime Video) va parlar de la seva sortida de TVE després de 21 anys el dia que es compleixen set mesos del seu adeu: «En televisió hi ha relleus».

«Em van dir que no seguiria i tot va ser més natural i més tranquil del que la gent es pugui imaginar, tot i que després de tants anys va ser un xoc», va respondre la periodista i presentadora de la gala d’entrega dels premis Goya 2021 a la pregunta de Pablo Motos per aquest capítol al llarg de l’entrevista.

Notícies relacionades

Casado també va tenir paraules per definir la situació que es viu a nombroses televisions públiques després que Pablo Motos li preguntés per això: «Desitjo que arribi el dia en què els grans professionals tinguin la llibertat de treballar i que aquestes deixin de ser la joguina política en la qual s’han convertit».

EN ELABORACIÓ