Tens enfrontament

Rahola i Karmele, contra García-Juez a TV3: «Fas apologia del franquisme»

Rahola i Karmele, contra García-Juez a TV3: «Fas apologia del franquisme»
1
Es llegeix en minuts

El polèmic xat en el qual un grup de militars retirats parlaven d’un cop d’Estat i d’«afusellar 26 milions de persones» va desencadenar aquest cap de setmana un brutal enfrontament entre Pilar Rahola, Karmele Marchante i Israel García-Jueza‘Preguntes freqüents’, la tertúlia política de TV3 presentada perCristina Puig

Després d’escoltar la persona que va filtrar els missatges, el tertulià va criticar durament el seu discurs:«És una infàmia, és absolutament impresentable que un senyor que ha vestit l’uniforme critiqui els seus amics». «Dir que l’exèrcit espanyol és franquista... Siguem una miqueta seriosos». 

«¡Ho diuen ells, són colpistes! ¡Ja està bé!», va esclatar Rahola després d’escoltar la postura de García-Juez, que va restar importància als missatges perquè «estem parlant d’un xat de 70 octogenaris». «No es pot insultar així l’exèrcit espanyol», va afegir el col·laborador durant el seu tens cara a cara amb Rahola, que va replicar: «¿I ells sí que ens poden insultar a nosaltres? A tu no t’afusellaran, ¡però a mi així!»

Notícies relacionades

García-Juez va insistir que «l’exèrcit espanyol no és franquista»: «S’ha de recordar que Franco va morir fa 45 anys, per tant, seria impossible. ¿Es pot dir aquí que l’exèrcit és franquista?És acollonant».

Més endavant, Karmele Marchante es va unir a Rahola i es va encarar al tertulià:«Jo no he vingut aquí per escoltar-te dir bestieses i mentides». «¡Estàs fent apologia del franquisme!», va exclamar la periodista.

Temes:

TV-3