A ‘El hormiguero’

La teoria de Pablo Motos: «Si t’enrotlles amb el teu ex tenint parella no compta»

El presentador va compartir una peculiar «llei» amb què va sorprendre els seus convidats, l’Amaia i l’Alizzz

1
Es llegeix en minuts

L’Amaia i l’Alizzz van visitar dimarts passat’El hormiguero’per presentar la seva col·laboració musical.’El encuentro’, títol del tema en què uneixen el seu talent, es va llançar al novembre i ha comptat amb una gran acollida, ja que en el dia d’avui suma propd’1,4 milions de reproduccions a Youtube

Durant la visita dels dos artistes al programa d’Antena 3, Pablo Motos els va sorprendre tant a ells com a tota la seva audiènciaal compartir una cridanera teoria. «El single s’ambienta en la ruta del bakalao i el tema s’ambienta en una trobada amb un ex. ¿Us ha passat això?», va començar preguntant el presentador. 

«Si tu et trobes amb un ex, hi ha tensió en l’aire», va afegir Motos davant l’Amaia, que va mostrar una opinió diferent. «També depèn de la relació que tinguis, del temps que hagi passat, del que hagi passat...Crec que depèn de moltes coses», va reflexionar l’artista que es va donar a conèixer a ‘OT 2017’, on es va proclamar com a vencedora. 

Notícies relacionades

Va ser en aquell moment quan Motos va esmentar aquesta «llei» de la qual volia parlar: «No sé si ho sabeu, però si t’enrotlles amb la teva ex no compta». «¿Com que no compta?», va preguntar l’Amaia amb curiositat. «No compta. L’OMS ho ha dit», va afirmar amb ironia el presentador. 

Segons el rostre d’Antena 3, «enrotllar-se» amb un ex «està autoritzat tot i que tinguis parella», però va posar algun matís:«Una segona vegada seria vici i banyes». «Però no s’ha d’explicar mai de la vida. Només perquè ho sapigueu», va finalitzar.