Tensa picabaralla

Esperanza Aguirre carrega contra Telemadrid i María Rey la frena: «Mostrem totes les veus»

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid va afirmar que Isabel Díaz Ayuso té en contra la televisió pública

2
Es llegeix en minuts

Esperanza Aguirre va reaparèixer durant la nit de dimarts a Telemadrid per concedir una entrevista a María Rey en el programa ‘120 Minutos: el debate’. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, que va acudir a l’espai de la televisió pública per donar la seva opinió sobre l’actualitat política, va xerrar amb la presentadora sobre la inauguració del polèmic Hospital d’Emergències Isabel Zendal.

«Em sembla que és una gran cosa per a Madrid i els madrilenys. A més, la presidenta Isabel Díaz Ayuso, tan criticada per tots els mitjans, inclòs aquest, resulta que l’ha ofert per a la resta de comunitats autònomes. Al principi havia de ser un hospital per a pandèmies i, finalment, és per a emergències, en tot cas em sembla bo», declarava Aguirre, llançant així un dels seus habituals dards a Telemadrid. 

Més endavant, María Rey va fer referència al paral·lelisme entre les trajectòries d’Ayuso i Aguirre en política, cosa que va donar peu que la convidada fes una valoració de l’actual presidenta de la regió madrilenya: «Crec que ho està tenint molt més difícil. Jo vaig guanyar les eleccions per majoria absoluta en tres ocasions. El 2011 tenia el doble d’escons que el PSOE». 

Però Aguirre no es va quedar allà i va tornar a llançar una crítica a Telemadrid: «Ayuso està en un govern de coalició, està en minoria i té en contra tots els mitjans de comunicació, el PSOE, Podem...». «Vostès aquí fan sortir tot el temps Més Madrid, Podem...», va afegir, mentre Rey li recordava que «és una televisió pública».

«Sí, però podrien fer sortir alguna vegada el portaveu del PP en l’Assemblea de Madrid», va apuntar Aguirre en una afirmació que va desmentir a l’instant la presentadora: «Surt en el mateix percentatge que a la resta, sempre ve aquí». «He parlat amb ell i no és veritat», va replicar l’expresidenta per a sorpresa de la periodista: «¿Li ha dit que no? No es preocupi, que li actualitzo els números i els els envio»

Notícies relacionades

«En el dia d’avui no l’he vist. ¿Per què no ha estat avui Alfonso Serrano en aquest debat?», va preguntar Aguirre davant Rey, que va respondre amb claredat: «S’ha vist íntegre el discurs de la presidenta, íntegre el discurs del conseller i íntegre el discurs de l’alcalde. Hem entrevistat el conseller de Sanitat, el president del Col·legi de Metges i el representant de dos sindicats que no compartien el criteri».

«Crec que hem mostrat totes les veus», va afegir la presentadora de Telemadrid abans de donar per conclosa aquesta tensa picabaralla amb l’expresidenta: «Té tot el dret del món a criticar. Només li dic una cosa, jo no soc la protagonista de l’entrevista. El que m’interessa és el que opini vostè sobre tot el que està passant».