TREU NOU DISC

Pablo Alborán: «Continuo sent misteriós i hermètic, perquè aquest també soc jo»

L'artista visita aquesta nit 'El hormiguero' per presentar 'Vértigo', el seu nou disc

pablo-alboran

pablo-alboran

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Alborán està d’estrena. Després de retardar el llançament de ’Vértigo’ a causa del coronavirus, l’artista està preparat per al llançament del seu nou àlbum, que estarà disponible a partir del pròxim 11 de desembre. A escassos dies del seu llançament, aquesta nit visitarà el plató d’‘El hormiguero’ per avançar tots els detalls d’aquest nou i esperat treball musical.

El cantant ja va visitar el programa de Pablo Motos el mes de setembre passat, on va ser preguntat sobre la seva decisió de fer pública la seva homosexualitat. «El que vaig dir ho vaig dir on, com, quan volia i en el moment en què jo volia. És important fomentar que es prenguin les decisions quan un vol, i punt», va declarar.

Fa només uns dies, Alborán va tornar a tractar aquest assumpte en el programa ‘Al rojo vivo’ de la nord-americana Telemundo. «No volia perdre més el temps, no volia ometre res. Mai he mentit, però sí que és veritat que evites parlar. Hi va haver un moment en què vaig dir: ’Ja està, aquest soc jo’. Volia que les persones que tingués davant sabessin qui soc», va comentar en l’entrevista.

Alborán: «Mai vendré la meva vida»

Durant la seva intervenció a Telemundo, Pablo Alborán va afirmar que no tenia cap expectativa «ni bona ni dolenta» quan va decidir gravar el famós vídeo en el qual es pronunciava sobre la seva orientació sexual: «No tenia por del rebuig, tenia por que les coses canviessin. I no ha canviat res». Així mateix, va apuntar que mai ha portat «en secret» les seves relacions: «He estimat qui he volgut com he volgut i mai he tingut cap problema amb això, mai».

Notícies relacionades

«Això no hauria de ser notícia però ho és, i llavors hi ha un problema. Realment no parlo d’això per mi, ho faig per si serveix d’alguna cosa per a alguna persona jove que m’estigui veient», va afegir Alborán, que va voler deixar clar que no canviarà la seva manera de ser: «La gent deia que era un noi molt misteriós, hermètic. Seguiré sent-ho, perquè aquest també soc jo».

Per finalitzar, va afirmar que no té cap intenció de fer pública la seva situació sentimental: «No m’amagaré de res perquè mai ho he fet, però una altra cosa és vendre la meva vida. Mai ho he fet i mai ho faré».