A TELECINCO

Ana Rosa opina sobre els llums nadalencs amb la bandera espanyola: «Alcalde, s'ha passat»

La presentadora ha debatut amb l'alcalde de Madrid sobre la il·luminació nadalenca de la ciutat

ana-rosa

ana-rosa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha explicat aquest dilluns els motius pels quals ha decidit instal·lar al passeig de la Castellana una bandera gegant espanyola com a enllumenat nadalenc. A ‘El programa de Ana Rosa’, el polític ha respost a la polèmica després que la presentadora compartís la seva pròpia opinió personal. 

«Hi ha un enllumenat nou. La veritat és que hi ha coses bastant boniques, i després hi ha les banderes d’Espanya. S’ha passat una mica, ¿no?», ha dit Ana Rosa, que, no obstant, ha matisat que li «encanta» el símbol: «Els llums dels costats... Em sembla que s’ha passat una mica l’alcalde, però no em molesta»

Almeida ha assenyalat el que volia transmetre amb la bandera d’Espanya, convertida ara en decoració nadalenca: «Després de l’any tan dur que hem passat, la tragèdia, el drama i tot el que hem hagut de passar... Col·locar la bandera d’Espanya és el normal a la capital d’una nació». 

L’alcalde ha comentat que «es pot discutir sobre si se’n podia haver posat més o menys tram», però ha reconegut la seva sorpresa davant les reaccions que s’han generat: «En un any tan dur, que un símbol que ens ajuda, alberga, representa i identifica, dins de les nostres diferències... Reconec que em sorprèn que sigui objecte de debat». 

Notícies relacionades

«Aquí el debat no és que no ens agradi la bandera d’Espanya, però crec que s’ha passat una mica. És una opinió estètica», ha matisat entre rialles Ana Rosa, que li ha llançat diverses propostes: «Posi-hi algun angelet o alguna cosa nadalenca»

«Tregui els pirulís aquests que posen a Cibeles al voltant de la font, que són horrorosos. Ja sé que no els va posar vostè», va continuar la presentadora davant Almeida, que va haver de corregir la periodista: «Són nostres de l’any passat, Ana Rosa, ho he de reconèixer. No ho puc negar»