EXCLUSIVA YOTELE

Alberto Jiménez s'incorpora a la cinquena temporada de 'Servir y proteger', a TVE

L'actor, que compta amb més de 20 anys de trajectòria, és el nou fitxatge de la sèrie diària de La 1

alberto-jimenez

alberto-jimenez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Servir y proteger’ continua la seva etapa a TVE com un dels productes més sòlids del canal a la seva franja vespertina. Després d’estrenar la cinquena temporada el mes de setembre, la sèrie diària continua sorprenent amb noves trames i incorporacions per mantenir l’atenció de la seva ferma base de seguidors. Un d’aquests últims fitxatges és Alberto Jiménez, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Amb de 20 anys de carrera a la seva esquena, l’actor ha treballat en més de 40 títols cinematogràfics i compta amb una extensa trajectòria a la televisió. ‘El bola, ‘Mar adentro’ o ‘Noviembre’ són algunes de les pel·lícules en què ha participat. 

A la petita pantalla, Jiménez ha format part del repartiment de sèries mítiques com ‘Los hombres de Paco’, ‘Amar es para siempre’ o ‘El ministerio del tiempo’, així com en la ficció internacional ‘La reina del sur’, protagonitzada per Kate del Castillo. 

 

‘Servir y proteger’ reuneix més d’1 milió d’espectadors

‘Servir y proteger’ va començar la seva cinquena temporada a La 1 amb un esdeveniment que va marcar un abans i un després en la sèrie i en les vides dels seus protagonistes: la mort d’Alicia Ocaña  (Andrea del Río) després de la fuga de Vlado Khan (Joan Negrié). 

Notícies relacionades

A més, en aquesta tanda de capítols, la comissària es veu amenaçada per l’aparició d’un misteriós assassí de policies. Un autèntic malson per a tothom, ja que qualsevol es podria convertir en la pròxima víctima. 

‘Servir y proteger’ acumula 800 capítols emesos després de la seva estrena l’abril del 2017. La sèrie, produïda per Plano a Plano, suma actualment una mitjana del 9,7% de quota de pantalla amb més d’1 milió d’espectadors diaris. A més, és l’emissió de la cadena més vista en diferit.