TOPADA TENSA

Inda acusa de «censura» Iñaki López a 'La Sexta noche': «Que no em convidin al programa»

El col·laborador es va enfrontar al presentador del programa i va assegurar que s'estaven «censurant» les seves opinions

iaki-lopez-eduardo-inda

iaki-lopez-eduardo-inda

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dissabte a la nit Eduardo Inda va protagonitzar una tensa topada amb Iñaki López a ‘La Sexta noche’, i va arribar a acusar de censura el programa en què col·labora de manera habitual. 

«Vull precisar una dada que ha donat abans Antonio Maestre de Madrid», deia el tertulià després que el presentador demanés «brevetat» per poder continuar amb l’escaleta. «No, però que això és del tema anterior, Eduardo», li va dir per poder reconduir-lo. 

No obstant, Inda va insistir a reprendre un tema del qual ja s’havia debatut anteriorment. «No, és que no podem, de veritat. Hem d’opinar d’això. Us acabo de demanar brevetat perquè tinc esperant Cristina Almeida», va afirmar López. 

«Vaig ràpid», va replicar el col·laborador davant el presentador, que començava a perdre la paciència: «Que no, Eduardo. Ens hem de centrar en el que ens ocupa». Finalment, Eduardo va donar la dada i va fer una pregunta: «¿No puc parlar? ¿No puc parlar?»

Notícies relacionades

«Doncs res, no puc parlar ni de Sánchez ni d’Iglesias. Així se censura. Això és censura, Iñaki», va afegir Inda. Iñaki López va reaccionar amb un esbufec de desesperació i va aclarir que no estava censurant ningú: «Eduardo, si et demano sisplau que parlis del que estem parlant...». 

«Si vols que no parli, que no em convidin al programa», va dirr Inda visiblement molest. «Eduardo, no us impedeixo mai parlar ni us trec la paraula. Aquí només hi ha una norma que us demano a tots i que no la compleixes. Que parlem del tema que ens ocupa. Et prego que no portis a col·lació temes dels que ja hem debatut, si no, entrem en un bucle», va afirmar López mentre el tertulià parlava per sobre. 

Temes:

Eduardo Inda