EN UN COMUNICAT

El Gran Wyoming aclareix la seva situació amb Hisenda: «No em reclama absolutament res»

L'Audiència Nacional ha ratificat una multa de 566.000 euros que el presentador ja va pagar en el seu moment

wyoming

wyoming

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Gran Wyoming ha emès aquest dimecres un comunicat per desmentir que tingui pendent un deute amb Hisenda. Aquest matí, Vozpópuli avançava que l’Audiència Nacional ha rebutjat el recurs que havia presentat per evitar el pagament d’una liquidació i una sanció que ascendeix a 566.921 euros per facturar la seva feina a través d’una societat en comptes de com a persona física durant els exercicis del 2005 i el 2006. Una informació que el presentador d’‘El intermedio’ ha volgut aclarir. 

«Emeto aquest comunicat per desmentir una notícia falsa apareguda en un mitjà de comunicació i reproduïda amb una celeritat inusitada per una infinitat de mitjans més», comença dient Wyoming, que vol deixar clar que Hisenda no li reclama «absolutament res».

«Em trobo al corrent de pagaments i la sentència és una resolució d’un recurs que van presentar els meus representants legals per no estar d’acord amb les quantitats que demandava Hisenda, i que van ser abonades en el seu dia abans de presentar l’esmentat recurs», afirma en l’escrit. 

El que ha fet l’Audiència Nacional és ratificar la multa que li va imposar Hisenda i que, com explica Wyoming, ja va ser pagada en el seu moment: «Les regularitzacions, com bé reflecteix l’article, corresponien als exercicis del 2005 i el 2006, i la inspecció d’Hisenda es va començar el 2009 i va acabar el 2010, quedant a partir de llavors conclòs tot deute amb Hisenda».

 

Notícies relacionades

«El fet que aparegui ara una sentència desestimant el meu recurs és conseqüència del retard de la Justícia que, com veiem en aquest cas, no es pronuncia amb la celeritat que la part demandant, o sigui jo, hauria desitjat, però insisteixo que en el dia d’avui em trobo al corrent de pagaments i Hisenda no em reclama res», insisteix el rostre de La Sexta en el comunicat. 

Per finalitzar, Wyoming tira de l’habitual ironia que mostra cada nit a ‘El intermedio’: «Per una vegada m’alegro d’una ‘fake new’, ja que si fos certa la notícia hauria de pagar la pasta que indica el titular amb gran disgust, tant dels meus nens, com de la meva humil persona».

Temes:

Gran Wyoming