MOMENT DIVERTIT

L'enxampada a Wyoming abans que comencés 'El intermedio': «¡Hòstia, anem!»

Les càmeres van captar una conversa del presentador amb l'equip del programa quan es pensaven que no estaven en l'aire

el-intermedio

el-intermedio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El intermedio’ va viure durant la nit de dimarts, 27 d’octubre, l’arrencada més «accidentada» dels seus 14 anys d’història, tal com va reconèixer el mateix compte de Twitter del programa. El començament de l’emissió va agafar desprevinguda bona part de l’equip, cosa que va donar lloc a un divertit momentàs que ha recollit ‘Zapeando’ aquesta mateixa tarda. 

Els espectadors d’‘El intermedio’ van veure ahir a la nit a les seves pantalles una cortineta de La Sexta, i tot seguit, va aparèixer un pla fix en el qual es veia el Gran Wyoming mentre xerrava amb alguns companys. 

Durant uns segons, es va sentir una conversa sense més transcendència per als televidents: «Un restaurant on tu vas ser un dia, el del jordà. Doncs s’unta la carn amb això...». En aquell instant, el regidor va donar l’ordre perquè el presentador acudís al seu lloc: «¡Asseu-te, asseu-te! ¡Previnguts!»

Notícies relacionades

«Hòstia, ¡anem!», va exclamar Wyoming mentre sortia corrents i quedava en pantalla un pla fix de la taula buida. «Avui no he dit això de ‘ja coneixen les notícies, ara els explicarem la veritat’. Ves a saber per què. ¡Tampoc porto ulleres, comencem bé la nit!», va dir després de la capçalera, quan ja era conscient que estava en directe. 

Aquesta tarda a ‘Zapeando’, Dani Mateo ha explicat què va ser el que va passar: «M’estava explicant com es cuina una ‘cochinita pibil’. M’ho estava explicant i ens va enxampar aquí». Anna Simón ha fet broma i ha afirmat que aquesta ‘enxampada’ podria haver sigut pitjor: «Podríeu haver estat parlant d’altres coses»