VÍDEO

Isabel Díaz Ayuso, incòmoda de nou a Telemadrid: «Això no es pregunta a una presidenta»

La dirigent madrilenya passa una mala estona en plena entrevista a la cadena pública al ser repreguntada per Silvia Itxaurrondo sobre l'hospital de pandèmies

captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-231545

captura-de-pantalla-2020-10-25-a-las-231545

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isabel Díaz Ayuso va protagonitzar un moment molt incòmode al llarg de la seva entrevista al telenotícies de Telemadrid. La president de la Comunitat de Madrid es va mostrar una mica nerviosa quan va intentar respondre a la pregunta que Silvia Itxaurrondo li va fer sobre el nou hospital de pandèmies de Valdebebas: «¿A quants sanitaris ha contractat per a l’hospital de Valdebebas?».

«Doncs estem ara mateix en aquesta contractació. El que s’està veient ara mateix és el reforç que vingui d’altres hospitals i amb això fer aquest dispositiu perquè l’hospital, que està ja a punt d’entregar-se, ho tingui ja tot disposat», va respondre la dirigent madrilenya.

Els problemes van arribar quan la periodista de la cadena pública l’hi va repreguntar després de la resposta que li havia donat, cosa que va posar nerviosa Díaz Ayuso: «No em surten els comptes. Si agafa personal sanitari d’altres hospitals i el trasllada a l’hospital de Valdebebas, sabent la pressió que hi està havent en altres hospitals...».

«Es reorganitzaran, però jo no soc la persona responsable dels recursos humans de la Conselleria de Sanitat. Crec que la presidenta de la Comunitat no ha d’entrar en el detall de com reorganitzaran els torns, el material... Jo crec que això a mi no em competeix», va assegurar la presidenta de la comunitat entre titubejos.

Notícies relacionades

Posteriorment, en el vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials, Díaz Ayuso es va excusar amb les següents paraules: «Són preguntes que no es fan a un president autonòmic, normalment».

EN ELABORACIÓ