XARXES SOCIALS

Disney+ s'afegeix al fenomen de 'La isla de las tentaciones' amb una picada d'ullet al Rosito

La plataforma ha trobat una similitud entre el tràgic destí de l'os de peluix i una coneguda escena de 'Toy Story 3'

rosito

rosito

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Com ja va passar amb la seva primera edició, la segona temporada de  ‘La isla de las tentaciones’ no ha sigut només un èxit d’audiències, sinó que també s’ha convertit en un autèntic fenomen social. Setmana rere setmana i foguera rere foguera, les xarxes socials s’han bolcat amb el ‘reality show’ de Telecinco, fins al punt que fins i tot altres cadenes i plataformes han fet referència a alguns dels seus grans moments més virals. 

El canal de Mediaset va emetre ahir a la nit l’última foguera de ‘La isla de las tentaciones’ i en Rosito, el peluix que la Mayka conservava des que era nena i que li havia regalat al Pablo perquè la recordés, es va convertir en un dels seus protagonistes. Després de veure la infidelitat de la seva parella, al jove no li va tremolar la mà i va tirar l’os al foc: «He hecho lo que me ha nacido, como tú. He quemado a Rosito y ya está»

Una escena que va desencadenar una onada de mems a la qual també s’ha unit Disney+. La casa del ratolí Mickey ha fet broma amb el tràgic final del ninot, recordant l’escena de ‘Toy Story 3’ en la qual en Lotso, un os de peluix d’aspecte similar al d’en Rosito, està a punt de ser llançat a un contenidor d’escombraries. «No només Los Simpson prediuen coses», ha escrit la plataforma en un tuit que ja ha generat milers de reaccions. 

Notícies relacionades

 

Fa uns dies, el compte oficial de ‘Masterchef Celebrity’ a Twitter també feia una picada d’ullet al programa presentat per Sandra Barneda quan els dos espais s’emetien dimarts a la nit. «La Celia a la galeria veient l’expulsió d’avui», va escriure el ‘community manager’ del ‘talent’ de TVE al costat d’una captura de pantalla de la ‘temptadora’ Yun al plató d’‘El debate de las tentaciones’.