A 'LIARLA PARDO'

Cayetano Martínez de Irujo, sobre Pedro Sánchez: «M'hi sento identificat perquè no han pogut amb ell»

El genet ha concedit una entrevista a Cristina Pardo en la qual critica Pablo Iglesias i enalteix la figura d'Albert Rivera

cayetano

cayetano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pardo va xerrar aquest diumenge amb Cayetano Martínez de Irujo. El conegut genet i empresari, que va concedir una entrevista a la periodista de La Sexta per parlar sense embuts sobre l’actualitat política en temps de coronavirus, també va fer una valoració personal sobre els dirigents dels principals partits. 

Respecte al president del Govern, Pedro Sánchez, Martínez de Irujo va confessar que no li desagrada i que fins i tot se sent identificat amb ell: «Malgrat tot el que es diu d’ell, a mi em cau bé. Penso que és una persona que ha travessat totes les dificultats hagudes i per haver i que no han pogut amb ell. En aquest sentit m’hi sento identificat, perquè amb mi tampoc han pogut quan m’han intentat picar des de certs angles de la societat». 

Una opinió molt diferent té sobre el vicepresident segon del Govern, Pablo Iglesias, ja que considera que és «el problema de fons». «Li diria el que li vaig dir en un missatge. Que modernitzi el marxisme leninisme trotskista al segle XXI. És un sistema absolutament fracassat al món i a la història, el comunisme destrueix la societat i els poders, dona poder onmipotente al règim que empobreix la població i no la deixa progressar», va afegir a ‘Liarla Pardo’. 

Notícies relacionades

Martínez de Irujo es va mostrar molt dur amb el líder de Podem, ja que considera que «s’ha carregat el seu partit». «Em recorda les pel·lícules dels gàngsters, que parla amb aquest to de predicador i quan es gira diuen que el matin», va assegurar el convidat de Cristina Pardo, que va apuntar que «governar amb aquest senyor i la seva tendència és impossible».

En canvi, va tenir unes paraules molt positives per a Albert Rivera. El genet considera que «l’ideal» és que Sánchez hagués governat al costat de l’exlíder de Ciutadans: «Va néixer per liderar. Ens ha deixat fotuts perquè va tenir l’oportunitat a les mans. He votat Ciutadans, el PSOE i el PP. No em caso amb ningú, vull que governin bé i amb honestedat». 

Temes:

La Sexta