A 'MI CASA ES LA TUYA'

La confessió de Vicky Martín Berrocal amb Bertín Osborne: «El meu pare va tenir dues dones alhora»

La dissenyadora va revelar una història sobre la seva vida que mai havia explicat i que va deixar sense paraules el presentador

vicky-martin-berrocal

vicky-martin-berrocal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Bertín Osborne es va desplaçar fins a Sevilla a l’entrega d’aquest divendres de ‘Mi casa és la tuya’ per entrevistar Vicky Martín Berrocal. La dissenyadora de moda, que va néixer a la capital andalusa, però que es va criar a Huelva, va xerrar amb el presentador sobre alguns dels aspectes més desconeguts de la seva vida i va sorprendre al revelar que el seu pare, José Luis Martín, va tenir dues dones alhora. 

L’empresari madrileny, que es va instal·lar a Huelva al comprar una coneguda empresa d’autobusos, va iniciar una relació amorosa amb qui seria la mare de la seva filla al mateix temps que mantenia una relació amb una altra dona a la capital. 

 

«La meva mare es va assabentar que el meu pare tenia una altra dona quan jo ja havia arribat al món. No podia deixar d’estimar-lo, em va explicar que li va ser impossible separar-se d’ell. Van ser vides paral·leles», va explicar l’empresària davant un Bertín Osborne completament sorprès per la història. No obstant, va arribar un punt en el qual José Luis Martín va deixar la seva dona de Madrid: «Es va quedar amb la meva mare i van compartir les seves vides». 

Notícies relacionades

 

«Mai havia explicat aquesta història», va assegurar la convidada, que va revelar que el seu pare va tenir tres fills més, fruit de la seva altra relació: «Els vaig conèixer el dia que em vaig casar». No obstant, a un d’ells el va veure per primera vegada quan tan sols era una nena, mentre estiuejava a Punta Umbría. «El meu pare tenia dos hotels allà. La meva mainadera em portava a la piscina i un dia, al banyar-me, vaig veure que hi havia un nen amb la mateixa cara que jo», va comentar la dissenyadora a ‘Mi casa es la tuya’.