AL 'DELUXE'

Els atacs de María Teresa Campos a Jorge Javier que van propiciar la seva guerra: «Tornaràs a patir un ictus»

La presentadora va fer broma amb l'ictus del presentador i va parlar de la seva parella sentimental durant el final de la seva fatídica entrevista

campos

campos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la tensa entrevista que va protagonitzar María Teresa Campos l’últim ‘Sábado Deluxe’, ahir Jorge Javier Vázquez decidia trencar amb la veterana presentadora amb un missatge demolidor. Vázquez es va mostrar indignat amb l’actitud de Campos durant la xerrada i amb la manera en què es va acomiadar, fent broma sobre l’ictus que va patir. Però, ¿quins van ser els atacs de Campos al presentador del programa?

Tot va començar quan, al final de l’entrevista, María Teresa Campos va demanar a Jorge Javier que la punxés, un joc que no va sortir bé: «Rocío Carrasco no es parla amb la teva filla Carmen», va dir Jorge Javier.  No obstant, Campos va sorprendre el presentador amb les seves respostes desassenyades: «Et dic una cosa: diuen que ets un brètol, un fastigós, que surts vés a saber on i que tornaràs a patir un ictus. Ves amb compte».

Notícies relacionades

Entre rialles, Jorge Javier va insistir: «Edmundo et volia tangar amb la venda de casa teva...». Campos es va tornar a mostrar fora de lloc:  «Una merda per a tu, gilipolles, tonto, si no tens ningú. El Paco no t’estima. El Paco només et ve a veure de tant en tant per interès. Ningú t’estima, estàs sol», li va etzibar.

Tot i que durant el programa el presentador va aguantar els atacs, aquest dimarts va respondre a la presentadora: «No vull tornar a entrevistar Teresa Campos. Amb mi ha traspassat una línia». El presentador va assegurar que se sentia alliberat perquè «no és la primera vegada que María Teresa em maltracta en un plató de televisió», i va sentenciar: «No trobo arguments per pensar que és bona persona».