POLÈMIC TUIT

Elisa Mouliaá diu «televisió porqueria» a 'La isla de las tentaciones' i afirma que «s'ho inventen tot»

L'actriu i expresentadora de TVE ha llançat un atac al 'reality show' que emet Telecinco

elisa-mouliaa

elisa-mouliaa

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tot i que compta amb un llarg recorregut a la televisió a Espanya, el gènere de la telerealitat encara continua generant debat actualment. Programes com ‘Supervivientes’, ‘GH VIP’ o ‘La isla de las tentaciones’ són els grans pilars del model televisiu de Telecinco, sovint menyspreat i injuriat per cert sector de l’audiència. No obstant, malgrat les crítiques, està clar que els ‘reality shows’ continuen interessant a la societat, i prova d’això són els seus elevats índexs d’audiència. 

Els comentaris negatius cap aquest tipus de televisiu arriben fins i tot per part de professionals que formen part del sector, com és el cas d’Elisa Mouliaá. L’actriu, coneguda per les seves aparicions en sèries com ‘Águila Roja’, ‘Olmos i Robles’ o la diària ‘Servir y proteger’, va generar aquest dilluns un enorme debat en xarxes socials al compartir la seva opinió sobre ‘La isla de las tentaciones’, que actualment emet la seva segona edició a Telecinco. 

«Els que no veiem ‘La isla de las tentaciones’ som la resistència», va assenyalar la intèrpret, fent referència a la intensa conversa social que genera el ‘reality’ cada setmana a Twitter. «Es pot aguantar sense que t’hipnotitzin amb una minúcia repetida i música d’‘El senyor dels anells’ de fons», va afegir Mouliaá, que afirma que en el programa «s’ho inventen tot» perquè l’hi va explicar «un amic que feia l’edició d’aquesta televisió porqueria»

Les crítiques a la també presentadora no van tardar a arribar després de la publicació d’aquest polèmic missatge. Els seguidors del ‘reality’, així com altres persones que no el veuen però que defensen la llibertat a l’hora de consumir televisió, van lamentar que Mouliaá menyspreés d’aquesta forma el treball dels seus companys de sector. No obstant, també va rebre nombrosos missatges de persones que comparteixen la seva mateixa visió sobre aquest assumpte

Notícies relacionades

Elisa Mouliaá és un rostre molt conegut a la televisió del nostre país. A més de participar en sèries com les esmentades al principi d’aquest article, ha col·laborat en espais com ‘All you need is love... o no’ i ‘+cotas’

A l’estiu del 2015 va fer el salt a TVE per presentar ‘TVEmos’, un programa de zàping i vídeos virals que es va emetre en l’access prime time de La 1 sense gairebé repercussió. La televisió pública va tornar a recórrer a aquest format el 2019, cancel·lat de nou l’abril d’aquest any coincidint amb la crisi del coronavirus.