A LA SEXTA

Mercedes Milá surt en defensa d'Iglesias i Sánchez: «És d'agrair el que estan aconseguint»

La presentadora de 'Scott i Milá' considera que la unitat política és «demanar un impossible»

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá, que diumenge torna a Movistar+ amb la nova temporada de ‘Scott i Milá’, va concedir ahir a la tarda una entrevista a Cristina Pardo a La Sexta. Al ser preguntada per la inexistent unitat dels polítics en temps de coronavirus, la resposta de la veterana periodista va ser contundent. 

«És igual que hi hagi pandèmia o no. Si llegeixes la vida que hi havia abans de la Guerra Civil, sobre com era la relació dels polítics abans del que va ser el cop d’Estat de Franco... hi havia situacions límit i la unió no existia. Això és demanar gairebé un impossible», va explicar Milá a través d’una videotrucada. 

No obstant, la que va ser presentadora de ‘Gran Hermano’ considera que hi ha polítics que sí que ho estan intentant i va posar com a exemples Carmen Calvo i Pablo Iglesias. Sobre el vicepresident del Govern central, va reconèixer que ha canviat l’opinió que tenia sobre ell: «No tenia fe en què pogués aconseguir-ho, potser per les coses que havia dit i amb què s’havia compromès». 

Notícies relacionades

«Em fa la sensació que s’han adonat de la serietat que significa un govern de coalició, el primer de la història. Crec que s’hi estan esforçant molt, de veritat ho crec. Té al davant tanta gent amb ganes d’insultar-lo, de donar-li puntades de peu, de fer-li el màxim mal possible... De vegades suposo que ha de perdre l’equilibri», va assenyalar Milá. 

D’altra banda, va voler «agrair» tot el que s’està aconseguint en el terreny social «en un moment tan delicat com el que vivim». «En part és decisió d’aquest home, de Pablo Iglesias, i del president del Govern. No vull donar més canya», va assegurar la comunicadora a ‘Liarla Pardo’