A 'LATE MOTIV'

Ángel Martín recorda per què li deien 'Mermelada' a Jorge Javier a 'SLQH'

El presentador de 'Dar cera, pulir #0' va revelar el motiu pel qual li van posar aquest malnom al conductor de 'Sálvame'

angel-martin

angel-martin

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ángel Martín va visitar aquest dilluns Andreu Buenafuente a ‘Late Motiv’ per promocionar la nova temporada de ‘Dar cera, pulir #0’, el programa que presenta amb Patricia Conde i en el qual es parodien continguts de la mateixa cadena. Movistar+ va anunciar fa uns dies que, en el cas que la presentadora no pugui anar al seu lloc de treball en alguna ocasió, Terelu Campos s’encarregarà de substituir-la. 

En aquesta línia, Buenafuente va voler conèixer qui seria el substitut d’Ángel Martín: «Si falles tu, ¿a tu qui et substitueix? ¿La seva mare o l’altra germana?». «El meu somni seria Jorge Javier Vázquez», va reconèixer l’humorista: «M’asseuria a casa a veure la Patricia davant del Jorge Javier. Ho gravaria i ho posaria en bucle. A veure si Movistar traspassa la línia i el fitxa». 

Notícies relacionades

Martín va aprofitar la seva visita a ‘Late motiv’ per recordar el motiu pel qual es referien a Jorge Javier amb el malnom de ‘Mermelada’ durant l’època del desaparegut ‘Sé lo que hicisteis...’. «Una vegada va dir que ell era molt dolç, com la melmelada. A partir d’allà vaig dir, doncs ‘Mermelada’. I vam estar cinc anys dient-li així diàriament», va explicar el còmic. 

De fet, actualment, encara hi ha seguidors del mític espai de La Sexta que mantenen viu el malnom de Jorge Javier. «És fosc però és bonic. De vegades a les xarxes socials, hi ha gent que li escriu i li diu Mermelada. Jo somric una mica per dins, m’agrada aquesta sensació», va confessar Martín al ‘late night’ de Movistar+.

Temes:

Late motiv