QUATRE POSITIUS EN LA SEVA FAMÍLIA

Helena Resano explica la seva lluita davant la Covid 19 i denuncia l'absència de rastrejadors: «La meva filla ha estat malament»

La presentadora, que està apartada de La Sexta Noticias des de les seves vacances, encara es troba confinada al continuar donant positiu

helena

helena

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Helena Resano està apartada de ‘La Sexta Noticias’ des que va agafar vacances aquest estiu. ¿El motiu? Durant els seus dies de descans, la periodista va donar positiu en coronavirus, una dura experiència que ella mateixa ha explicat a ‘Más vale tarde’ i aquest matí a ‘Al rojo vivo’.

Segons ha explicat Resano, en la seva família quatre membres van donar positiu, i la seva filla de 18 anys és la que més símptomes va patir: «Hi va haver tres dies que van ser preocupants. L’Emma va estar francament malament, amb febre molt alta, amb prou feines es podia moure, ho havíem de fer entre el meu marit i jo, banyar-la... S’adormia tota l’estona, tenia molts dolors i no remuntava», va començar el seu relat. Tal va ser el seu malestar que tots dos van pensar «que no remuntava».

«Al tercer dia el va començar a baixar la febre i recuperar forces. Amb 18 anys va estar molt malament. Era una nena sana, sense patologies ni res. Afortunadament tinc un germà metge i amics que anaven guiant-nos, però hi va haver un moment que pensàvem que no remuntaria», ha explicat la presentadora.

Notícies relacionades

«Tot va començar quan la meva filla va presentar símptomes semblants a un refredat o unes angines. Vam anar a l’ambulatori i ens van renyar per anar-hi amb aquests símptomes, però immediatament li van fer una PCR, els resultats de la qual no ens van arribar fins passats cinc dies». No obstant, «en aquells cinc dies d’espera ningú es posa en contacte amb nosaltres. No sabem res, no hi ha un rastrejador i, per descomptat, tampoc es posa en marxa el rastreig de les altres dues persones que viuen en aquest nucli familiar».

Resano denuncia la falta de rastrejadors i el col·lapse de la sanitat: «Estan col·lapsats, no donen l’abast. Estan fent milers d’hores, però vius i comproves que tot és feina». Tot i que els seus familiars ja poden fer vida normal, la periodista continua confinada almenys uns quants dies més: «He d’aguantar una mica més, perquè, afortunadament també, el protocol de la nostra empresa és més estricte i ens demanen una sèrie de proves per protegir-nos tots».