PROJECTES EN MENT

Mario Casas a 'El hormiguero': «M'agradaria dirigir i tenir el meu germà Óscar com a protagonista»

L'actor va visitar el programa d'Antena 3 per presentar 'El practicante', la seva nova pel·lícula a Netflix

mario-casas

mario-casas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dimarts, Mario Casas es va convertir en el primer convidat ‘Infinity’ d’‘El hormiguero’, una distinció que ha aconseguit per haver visitat 20 vegades el seu plató. Al formar part d’aquest club, el conegut actor va poder disfrutar d’una butaca i una tassa de color daurat, entre altres privilegis. L’equip del programa el va obsequiar amb un impressionant rellotge personalitzat. «És un orgull ser ‘Infinity’, un heroi, un Avenger», va fer broma. 

Casas va visitar l’espai d’Antena 3 per presentar ‘El practicante’, un thriller psicològic que s’estrenarà a Netflix el 16 de setembre en el qual interpreta un sociòpata en cadira de rodes: «Vaig conèixer gent que havia patit una lesió semblant i que em va ajudar en el rodatge quan hasvia de passar de la cadira al lavabo o al llit, per fer-ho amb la màxima veritat i respecte possible». 

Notícies relacionades

Per a aquest paper, Casas va haver de sotmetre’s a un canvi d’imatge. «¿Pot ser que el fet que siguis tan guapo faci que la gent no tingui tan en compte el teu treball i es fixi més en el Mario Casas ‘sex symbol’?», va preguntar Motos a l’actor, que va respondre: «No ho sé, quan em miro al mirall no em veig d’aquesta manera, moltes vegades és una imatge que volen vendre i que funciona per a una sèrie de públic». 

Pel que fa al seu futur professional, va reconèixer que li agradaria ser director, dirigir-se a ell mateix i especialment al seu germà, el també actor Óscar Casas: «Durant el confinament he estat escrivint i m’encantaria poder dirigir i que el meu germà fos el protagonista». «És un actoràs, ve fort i té molt talent», va assegurar Mario amb orgull. 

Temes:

El hormiguero