PER PRIMERA VEGADA

Ana Morgade anuncia que està embarassada: «En aquesta foto surten dues persones»

La presentadora de 'Yu, no te pierdas nada' ha revelat la notícia amb una fotografia a les seves xarxes socials

ana morgade anuncia que esta embarazada / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Morgade, presentadora de ‘Yu, no te pierdas nada’ a Europa FM, ha anunciat aquest dissabte al matí que està esperant el seu primer fill. La humorista ha revelat el seu embaràs a través de les xarxes socials compartint una fotografia en què mostra una panxa incipient davant del mirall.

«En aquesta foto surten dues persones», escriu la humorista al seu compte d’Instagram, on també afirma que se sent molt emocionada per aquesta bona notícia que, sens dubte, li canviarà la vida: «Em sento feliç i afortunada, tenia unes ganes boges de compartir-ho».

Notícies relacionades

La notícia de l’embaràs d’Ana Morgade ha revolucionat les xarxes socials i ha arribat a convertir-se en un dels temes més comentats d’aquest dissabte a Twitter. A més, la que va ser col·laboradora de ‘Zapeando’ ha rebut una allau de missatges de felicitació.

Lorena Castell, Anna Simón i Cristina Pedroche, amb qui va compartir plató a les sobretaules de La Sexta, han celebrat la notícia en els comentaris de l’entranyable fotografia. Natalia Ferviú, María Gómez, Roberto Leal, Goyo Giménez, Hugo Silva, Arkano o José Corbacho, entre d’altres, també li han dedicat unes carinyoses paraules.

Temes:

Ana Morgade