VÍDEO

TVE llança la primera promo de 'Masterchef Celebrity 5' amb els seus 16 concursants en acció

La versió amb famosos del 'talent show' de cuina arribarà a la tardor al 'prime time' de La 1

masterchef-celebrity

masterchef-celebrity

1
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

TVE està preparada per encendre els fogons de la cinquena edició de 'Masterchef Celebrity'. La televisió pública ha llançat la primera promoció del seu 'talent show' de cuina, que comptarà amb setze nous participants que intentaran recollir el testimoni de Tamara Falcó, guanyadora de la temporada passada del format. 

En l'avenç de 'Masterchef Celebrity 5' es pot veure els concursants en acció, enfrontant-se per primera vegada a les cuines sota l'atenta mirada de Pepe Rodríguez, Jordi Cruz Samantha Vallejo-Nágera, que repeteixen una vegada més com a jutges i presentadors del programa. 

Notícies relacionades

La versió amb famosos de 'Masterchef' serà la gran aposta de La 1 per a la tardor, però de moment es desconeix la seva data d'estrena exacta. En la 'promo', la cadena només afirma que el concurs arribarà «ben aviat» a la seva graella de programació.

La 1 ja promociona la 5a edició de 'MasterChef Celebrity' #MasterChefCelebrity #MasterChef pic.twitter.com/iXpETZTAvj— Tweets de tele (@teletuits) August 18, 2020

El càsting de 'Masterchef Celebrity 5'

El mes de maig passat, el format produït por Shine Iberia cerró el seu càsting de concursants, que estarà compost por Celia Villalobos, Jesús Castro, Ainhoa Arteta, David Fernández, Laura Sánchez, Raquel Sánchez Silva, Nicolás Coronado, Pedro Delgado, Lucía Dominguín, Florentino Fernández, Gonzalo Miró, Raquel Meroño, Melani Olivares, Josie, Juan José Ballesta La Terratrèmol d'Alcorcón.

Temes:

Masterchef TVE