MISSATGE A LES XARXES

Ángeles Blanco, el recolzament més important de Vallés després de ser assenyalat per Echenique

Els dos periodistes, que són rivals davant de les càmeres, mantenen una relació sentimental

angeles-blanco

angeles-blanco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les crítiques de Pablo EcheniquePablo Iglesias i alguns simpatitzants de Podem Vicente Vallés han provocat que nombrosos companys de professió s’hagin bolcat amb el periodista a les xarxes socials amb una onada de missatges de recolzament. Però entre totes les mostres d’afecte que ha rebut durant les últimes setmanes en destaca una en especial, la d’Ángeles Blanco

Notícies relacionades

La coneguda periodista, que els caps de setmana condueix els informatius de Telecinco, és, a més, la parella sentimental del presentador d’Antena 3 Noticias 2. A causa que sempre han preferit portar la seva relació en la més estricta intimitat, molts espectadors desconeixen que a més de ser rivals davant de les càmeres són una família rere d’elles. De fet, tots dos tenen un fill en comú de set anys. 

Després de tot l’enrenou generat per la polèmica en la qual s’ha vist involucrat Vallés, Blanco s’ha sumat a l’etiqueta en recolzament al periodista que s’ha difós per les xarxes socials. Ho ha fet amb un breu missatge que, no obstant, està ple de significat: «També #YoSoyVicenteVallés», ha escrit en una publicació en la qual esmenta el nom d’usuari del presentador.