TRISTA NOTÍCIA

Mor una neboda de Barei als 14 anys en un tràgic accident de canoa

La noia va perdre la vida mentre feia el descens del riu Cares

barei

barei

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durs moments per a la família de Barei, representant d’Espanya en elFestival d’Eurovisió 2016. Ana Reyzábal, neboda segona de la cantant, va morir el 3 de juliol en un tràgic accident de canoa mentre feia el descens del riu Cares, a Astúries. La jove, que participava en un campament d’estiu a Comillas (Cantàbria), va caure a l’aigua amb una amiga que sí que va poder sortir a la superfície

Després de conèixer-se la trista notícia, Barei ha reaparegut a les xarxes socials quatre dies després dels fets per agrair totes les mostres d’afecte que ha rebut la seva família en uns moments tan complicats. «En la família hem patit una desgràcia, la mort d’una nena de 14 anys en un accident de canoa en un campament d’estiu. Era la filla del meu cosí», ha començat explicant l’artista. 

Notícies relacionades

En una sèrie de ‘stories’ compartits en el seu compte d’Instagram, Barei lamenta el tràgic desenllaç de la jove, ja que tenia tota la vida per davant: «La mort sempre fa mal, però quan és en aquestes circumstàncies i amb aquestes edats... El dolor és immens».

La cantant, que va ser mare de dos bessons el desembre del 2018, reconeix que des d’aleshores sent les coses «de manera diferent» i afirma que no es pot «ni imaginar» el dolor del seu cosí i la seva dona. «Suposo que només amb el temps podran fer suportableviure amb això. Tenen dos fills pels quals tirar endavant, lluitar i continuar somrient, però aquestes notícies et trenquen en dos», assenyala la intèrpret, que dona les gràcies als seus seguidors per tots els missatges d’afecte que ha rebut la seva família durant els últims dies. 

Temes:

Barei