SORPRENENT

Pablo Motos, a 'El hormiguero': «De vegades m'han confós amb Wyoming»

El presentador va preguntar als seus col·laboradors si habitualment els confonen amb altres persones

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va tancar temporada aquest dijous a Antena 3. L’espai d’entreteniment, que tornarà el pròxim 7 de setembre, es va acomiadar dels espectadors amb una entrega que va comptar amb Karlos Arguiñano com a protagonista. Després d’acomiadar el seu convidat, Pablo Motos va proposar un joc als seus col·laboradors i va voler conèixer si habitualment els confonen amb altres persones pel carrer. 

Luis Piedrahita va reconèixer que Marron, Quique Peinado Flipy i Berto Romero són els personatges amb qui el confonen «constantment». A més, va revelar una divertida anècdota que li va passar en una ocasió: «Un paio em va veure als lluny i em va cridar: “¡Flipy, ‘gilipolles’!”. Crec em va notar l’estupor, el vaig mirar sense saber si ofendre’m. No sé a qui volia molestar, si a la persona a qui estava mirant o a Flipy». 

Notícies relacionades

Per la seva banda, El Monaguillo va comentar que més d’una vegada li han dit que s’assembla a Jorge Berrocal, concursant de la primera edició de ‘Gran Hermano’. «¡No ens assemblem gens! Em diuen que si ja m’han tret la cama de sobre», va assegurar l’humorista, que en alguna ocasió ha coincidit amb Jorge i li ha comentat que li passa el mateix: «A ell li diuen que si El Monaguillo». 

 Però, sens dubte, el més sorprenent d’aquesta secció va arribar amb la confessió de Pablo Motos. El presentador d’‘El hormiguero’ va revelar que, tot i que no sigui una cosa habitual, l’han arribat a confondre amb el presentador d’‘El intermedio’: «A mi no em passa gaire, però un parell de vegades a l’any em diuen: ‘¡Wyoming!’. ¿A quin núvol s’ha de viure per confondre’ns?», es va preguntar Motos. 

Temes:

Pablo Motos