A LA UNIVERSITAT

Rafa Mora sorprèn per les seves notasses en la selectivitat: podrà estudiar Periodisme

El col·laborador de 'Sálvame' ha estat preparant-se aquestes últimes setmanes els exàmens que li han permès accedir a la Universitat

img 0173

img 0173

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Amb la fi del curs acadèmic són molts els estudiants que es presenten a l’Avaluació  d’Accés a la Universitat (EvAU). Qui també ha volgut preparar-se aquest important examen ha sigut el conegut rostre de Telecinco Rafa Mora, que, a més, ha sorprès els seus companys de ‘Sálvame’ i l’audiència per la bona qualificació que ha obtingut. 

El col·laborador es va presentar fa unes setmanes a la Selectivitat, tal com va explicar en el programa de les tardes de Telecinco. Ara el valencià ja ha rebut les seves qualificacions i no pot estar més content: ha aconseguit un bon 7,28 de mitjana amb el qual podrà començar a estudiar la carrera de Periodisme el curs que ve. 

Notícies relacionades

Aquesta bona notícia la va fer pública el mateix Rafa a les seves xarxes socials, per la qual cosa a ‘Sálvame’, programa en què participa habitualment, van voler fer-se’n ressò. Kiko Hernández va detallar que el seu company havia aconseguit ‘notasses’ en algunes matèries com ara Geografia, en la qual va obtenir un 10, o Llengua, en què va treure un 9. 

Després de revelar-se que l’extronista podrà començar a estudiar a la Universitat, els col·laboradors del programa de La Fábrica de la Tele van voler mostrar-li el seu recolzament. Paz Padilla, presentadora de l’espai, va fer un bonic al·legat cap a pel seu assoliment: «M’encanta perquè ha tancat moltes boques. L’únic important que hi ha en la vida és continuar creixent», va declarar la humorista.