XARXES SOCIALS

Picabaralla entre Daniel Guzmán i Cayetano Rivera: «Instar a un cop d'estat no és convenient»

L'actor i el torero han protagonitzat un enfrontament per les manifestacions contra el Govern

daniel-guzman-y-cayetano-rivera

daniel-guzman-y-cayetano-rivera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cayetano Rivera s’ha vist embolicat en una nova polèmica a les xarxes socials per unes incendiàries declaracions que va compartir en el seu propi compte de Twitter aquest cap de setmana. «Senyor Pablo Iglesias, vostè és la gota que fa vessar el vas. P.D. Quan la dictadura és un fet, la revolució es torna un dret», va escriure el torero per compartir d’aquesta forma la seva actitud davant de les manifestacions i cassolades contra el Govern per la seva gestió en la crisi del coronavirus. 

Entre les veus que van criticar les paraules de Cayetano es troba la de Daniel Guzmán, actor de sèries com ‘Aquí no hay quién viva’ o ‘La familia Mata’ i director de la cinta ‘A cambio de nada’. «Cayetano, entenc el teu avorriment i malestar per no poder guanyar diners matant animals en aquests moments, però entén que ara hi ha qüestions humanitàries, sanitàries i socials més importants. Instar a un cop d’estat, potser, no és el més convenient en una democràcia», va respondre l’intèrpret. 

Notícies relacionades

Després de rebre el flasca de Guzmán, Cayetano va respondre amb un fil en el qual va exposar la seva feina en «qüestions humanitàries», a més de defensar que convida a manifestar-se «respectant les mesures sanitàries». D’altra banda, va criticar que el cine rebi més subvencions de l’Estat que el món del toreig. 

Minuts després va obtenir una nova contestació per part de l’actor: «Entenc que les obres socials i donacions se solen fer per convicció, sense necessitat de publicitar-les ni obtenir beneficis (en màrqueting o econòmics). En el teu cas, no dubto que haurà sigut per empatia social donada la teva tendència política revolucionària».