A 'EL HORMIGUERO'

L'aplaudida resposta de Roberto Leal a Pablo Motos: «L'accent no té res a veure amb la dicció»

El presentador d''El hormiguero' va tornar a col·locar-se al centre de les crítiques per una polèmica pregunta

Pablo Motos y Roberto Leal, durante la entrevista en ’El hormiguero’.

Pablo Motos y Roberto Leal, durante la entrevista en ’El hormiguero’.

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Roberto Leal va concedir aquest dilluns la seva primera entrevista a Pablo Motos a ‘El hormiguero’ després de fitxar per Antena 3. A escassos dies de l’estrena de ‘Pasapalabra’, el nou rostre d’Atresmedia va compartir les seves primeres sensacions al capdavant del mític concurs. No obstant, hi va haver una pregunta en concret que va acaparar tota l’atenció a les xarxes socials i que va col·locar Pablo Motos, una vegada més, en el focus de les crítiques. 

«¿Com portes això de parlar molt de pressa?», li va dir el presentador al seu convidat. «Jo parlo molt de pressa. El quid és parlar de pressa i que se t’entengui», va respondre Leal. Va ser llavors quan Motos va plantejar una pregunta que per a molts va estar fora de lloc: «¿Què faràs amb l’accent andalús? ¿El suavitzaràs o el deixaràs?»

Notícies relacionades

Roberto va oferir llavors una elegant resposta que va ser molt aplaudida pels espectadors: «Crec que no té res a veure l’accent amb la dicció». «Això serà un debat i m’encanta que sorgeixi, més encara tenint ‘el Monaguillo’ allà a la taula», va dir fent referència al col·laborador d’‘El hormiguero’.

«Provaré d’articular més, però mentre que els concursants m’entenguin, que m’entenen perfectament perquè fa 20 anys que treballo a televisió, no hi ha cap problema», va afegir Roberto, que té clar que no perdrà la seva essència: «Si Antena 3 et crida és perquè siguis tu mateix i no un ninot»

Temes:

Pablo Motos