EN EL PROGRAMA 'PLANTA BAIXA'

Mercedes Milá retreu a Ricard Ustrell que diferenciï «entre Espanya i Catalunya» a TV3: «Quina mania»

La presentadora va mostrar el seu enuig amb el presentador per la manera en què li va plantejar una pregunta sobre la gestió de la crisi pel coronavirus

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá va concedir dijous passat una entrevista a ’Planta baixa’, el programa que presenta Ricard Ustrell a TV3. La comunicadora va parlar de tota mena de temes, incloent el coronavirus, i va protagonitzar un moment de tensió amb el periodista que ha fet la volta a les xarxes socials. 

«¿Com has viscut la gestió política d’aquesta crisi a Espanya? A Espanya i a Catalunya», li va plantejar Ustrell a la presentadora de ‘Scott i Milá’, que va mostrar el seu rebuig de la forma en què havia formulat la pregunta: «Quina mania teniu de considerar Catalunya fora d’Espanya, tio. És una cosa que no puc entendre»

«Serà Espanya i Catalunya tot junt. És com si dic Espanya i Múrcia o Espanya i Andalusia», va explicar Milá mentre Ustrell intentava justificar les seves paraules: «No, no. He dit això. Espanya i també a Catalunya». «Ho has dit fent una diferència. A mi no m’agrada això», va reconèixer la periodista. 

Notícies relacionades

«Hi ha una diferència de la gestió. Una cosa és la gestió del govern a Espanya, i per això preguntava si podries analitzar la gestió del govern català. Són dues gestions diferents en aquest sentit», va matisar Ustrell davant de Milá, que va concloure la picabaralla i va respondre amb claredat a la pregunta.

«Una vegada que la situació d’alarma es generalitza, la qüestió era trobar el camí per prendre decisions ràpides per a una població en perill. Prendre decisions en un moment així és molt difícil, sigui quin sigui el govern que estigui en el poder», va apuntar la periodista. «Si s’ha de posar algun però, diria que es va intervenir tard», va afegir Milá, tot i que considera que «econòmicament era molt complicat».