IMATGES DEL PLATÓ

Antena 3 mostra un avanç del nou 'Pasapalabra' amb Roberto Leal al capdavant

La cadena d'Atresmedia estrenarà pròximament la nova etapa del concurs

roberto-leal

roberto-leal

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’estrena de ‘Pasapalabra’ està a la cantonada i Antena 3 ja ha mostrat les primeres imatges del seu plató en moviment. Durant la nit d’aquest dissabte, els informatius de la cadena d’Atresmedia van emetre un avanç de les noves entregues del concurs, que arribarà en les pròximes setmanes amb Roberto Leal al capdavant. 

«Molt bona tarda i benvinguts a aquesta nova etapa de Pasapalabra», diu el presentador en el fragment que ha avançat Antena 3. Marta Hazas, Berta Collado, Canco Rodríguez Fernando Romay seran els primers convidats del concurs, que s’està gravant sense públic i amb les mesures de seguretat pertinents davant el coronavirus. 

Notícies relacionades

Divendres passat, Roberto Leal va xerrar amb YOTELE sobre el seu desembarcament a la cadena de San Sebastián de los Reyes per posar-se al comandament de ‘Pasapalabra’. «M’hi estic adaptant. És un format nou per a mi, però soc molt feliç. Intentaré fer meu el programa, però respectant l’essència», va explicar en declaracions a aquest portal. 

D’altra banda, Roberto va tenir unes paraules cap als seus predecessors al lloc: «Que sigui el cinquè presentador de ‘Pasapalabra’ significa que el programa fa molts anys que funciona i està més que consolidat. Silvia Jato, Constantino Romero, Jaime Cantizano i Christian Gálvez són grans comunicadors i han estat a l’altura del format».

Temes:

Pasapalabra