NOVA AFICIÓ

Miguel Ángel Silvestre explica a 'El hormiguero' el motiu pel qual està estudiant matemàtiques

L'actor va revelar les raons que l'han portat a aprendre matemàtiques avançades durant la quarantena

miguel-angel-silvestre

miguel-angel-silvestre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Motos va connectar ahir a la nit a ’El hormiguero’ amb Miguel Ángel Silvestre, que va revelar la raó per la qual està aprenent matemàtiques en plena quarantena pel coronavirus. «M’han dit que et passes moltes hores estudiant», es va interessar el presentador per conèixer el motiu que ha fet que l’actor dediqui tant temps a aquesta nova activitat. 

«És una cosa que sempre vaig voler estudiar però vaig pensar que mai ho podria fer», va començar dient Miguel Ángel, que va remarcar que «les matemàtiques són l’idioma de la naturalesa». «Tots els components de la naturalesa, fins i tot nosaltres, estem fets d’una fórmula que és l’equilibri diví, l’equilibri perfecte», va explicar. 

«Això són les matemàtiques avançades. Una sèrie de coses que et parlen de l’equilibri», va continuar argumentant l’actor, que va compartir el motiu ecològic pel qual s’ha iniciat en aquest camp d’estudi: «Una de les diferències de l’ésser humà amb els animals és l’avarícia. És el que ens està fent trencar aquesta fórmula matemàtica». 

Notícies relacionades

Miguel Ángel, que està compromès amb el medi ambient i col·labora amb associacions com Reforesta i Oceana, va compartir una dada alarmant en el ‘prime time’ d’Antena 3: «El 2042 no hi haurà peixos comestibles al mar. Els que hi ha avui dia ja tenen plàstic», va lamentar l’intèrpret, que va apuntar que «encara estem a temps de fer-hi alguna cosa». 

D’altra banda, va assenyalar que les matemàtiques avançades són una manera «d’entendre en profunditat aquesta gosadia de voler trencar l’equilibri amb l’avarícia». Durant la seva conversa amb Motos, va declarar que estudia durant unes 7 hores al dia i va confessar que està molt il·lusionat: «Em van dir que era el meu fort i em vaig motivar el triple».

Temes:

El hormiguero