A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos, de nou contra Sánchez i Iglesias: «Parecen Pepe Gotera i Otilio»

El presentador els va dedicar aquests qualificatius al parlar sobre els canvis en la decisió de deixar sortir a passejar els nens

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

No hi ha setmana que Pablo Motos no llanci un dard al Govern espanyol per la seva gestió en la crisi pel coronavirus. Durant l’emissió d’‘El hormiguero’ d’aquest dimarts, el presentador va dedicar uns sorprenents qualificatius a Pedro Sánchez i a Pablo Iglesias durant la secció de Cristina Pardo, que va explicar als presentadors la cronologia sobre la decisió de deixar sortir els nens a passejar durant el confinament. 

«¿Com va el debat de si els nens poden sortir o no? ¿Com poden sortir? ¿Van al supermercat? ¿Es posen dins de la farmàcia a vendre Juanolas?», va començar preguntant-se Motos davant de Pardo, que va intentar resoldre els dubtes del presentador: «Intentaré explicar-ho millor que el Govern»

«Aquest matí la ministra portaveu ha dit que podrien sortir per acompanyar els seus pares al supermercat, a la farmàcia o al banc. Era una cosa que ja es podia fer si no tenies amb qui deixar el nen», va afirmar la col·laboradora abans d’afegir: «Tots els partits han dit que com s’ha de ficar un nen al supermercat. A més, es tracta que estiguin a l’aire lliure, no que els fiquis en una sucursal». 

Després, Pardo va compartir el motiu que ha portat el Govern a canviar d’estratègia: «Això s’havia de votar dins del decret que es vota demà d’ampliació de l’estat d’alarma. Es vota sí o no, però no poden votar no als nens i sí a l’estat d’alarma. El Govern ha vist que no tirava endavant el decret i ha rectificat».

Notícies relacionades

«Els ha costat una setmana prendre la decisió. Pedro Sánchez i Pablo Iglesias semblen Pepe Gotera i Otilio», va deixar anar després el conductor d’‘El hormiguero’ per deixar clara la seva actitud en tot aquest assumpte. D’altra banda, Pardo va comentar que el líder de Podem ha publicat un tuit en què dona a entendre que el seu partit era partidari d’aquesta rectificació.

«Llavors ha deixat malament Pedro Sánchez. Pablo Iglesias és per emportar-te’l de company a una guerra», va deixar caure amb ironia Motos, que va carregar de nou contra l’Executiu de Sánchez: «Si aquesta decisió té aquest nivell. ¿La resta de decisions que prenen també tenen aquest nivell?»

Temes:

El hormiguero