A 'EL INTERMEDIO'

Wyoming esclata contra «la política miserable» de Vox: «Intenten esgarrapar vots del sofriment»

El presentador d''El intermedio' va respondre ahir a la nit als greus atacs de Macarena Olona, portaveu del partit d'extrema dreta

wyoming

wyoming

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Gran Wyoming ha respost als últims atacs de Macarena Olona. La portaveu de Vox va arremetre ahir en la sessió de control al Govern contra l’Executiu de Pedro Sánchez i també contra laSexta, assegurant que Ana Pastor Antonio García Ferreras, juntament amb Jaume Roures, són «la Gestapo que vigila la veritat oficial». 

Però les paraules d’Olona no van quedar allà, ja que va continuar amb les desqualificacions. «La nostra democràcia es dessagna, però no pel coronavirus, sinó perquè aquest Govern socialcomunista està aprofitant la tragèdia que ens assola per imposar el seu règim totalitari i comunista», va deixar anar la diputada del partit d’extrema dreta. 

Notícies relacionades

Davant de la gravetat de les seves acusacions, Wyoming es va posar seriós ahir a la nit a ‘El intermedio’: «En alguna cosa cal donar-li la raó a la senyora Olona. La democràcia s’està dessagnant, però per culpa dels que utilitzen les institucions per fer una política miserable, intentant esgarrapar vots de la mort i del patiment dels seus compatriotes amb difamacions i desqualificacions del rival». 

«No és el moment de la lluita en el fang, senyora Olona. Per a això ja hi ha el Twitter, o les tavernes, per quan acabi aquesta quarantena», va apuntar Wyoming, que va recordar que «el patriotisme no es demostra enganxant una bandereta a la mascareta». «Es demostra lluitant, com estan fent milers de ciutadans honrats per salvar la vida dels seus compatriotes i per millorar el seu futur. No és el moment de l’odi», va concloure el presentador.