A 'EL HORMIGUERO'

Pablo Motos critica l'«egoisme» dels polítics i llança un nou dard a Pedro Sánchez

El presentador va compartir una reflexió sobre la gestió de la classe política davant de la crisi pel coronavirus

pablo-motos

pablo-motos

1
Es llegeix en minuts

Pablo Motos va voler compartir aquest dimarts una reflexió sobre el paper que està exercint la classe política en la lluita contra el coronavirus. Per a això, el presentador d’‘El hormiguero’ va fer una comparació amb els peixos blancs, que treballen en equip quan s’enfronten a una amenaça: «Es mouen tots alhora, simulen la silueta d’un esqual i van cap al peix que els està atacant»

«Aquest misteri de la naturalesa demostra que el treball en enemic funciona molt bé quan l’enemic és gran. ¿Sabeu per què? Perquè no hi ha egoistes. Em pregunto si els polítics podrien aprendre dels peixos», va afegir Motos durant l’inici del seu programa. 

«Els espanyols hem canviat la nostra forma de vida», va recordar el presentador, abans de llançar una dura crítica contra els dirigents dels partits: «¿De veritat els polítics no estaran a l’altura per treballar en equip i que mori menys gent?»

Notícies relacionades

Segons la reflexió de Motos, «perquè hi hagi un equip de veritat hi ha d’haver una proposta honesta, sense politiqueig, respecte a l’adversari i la voluntat que en un equip guanya la millor idea, no el que mana». «I més si el que mana ja ha comès molts errors», va deixar anar a continuació, per fer una clara al·lusió a Pedro Sánchez.

«Sou els nostres polítics, poseu-vos a la nostra pell, potser ha arribat el moment d’acceptar la realitat, oblidar els egoismes i ser un bon peix al lloc que et toqui», va concloure el conductor, abans de connectar amb els seus convidats. 

Temes:

Pablo Motos