XARXES SOCIALS

Un diputat de Vox amenaça Ana Pastor amb la Guàrdia Civil: «Newtral fa olor de podrit»

Luis Gestoso ha arremès contra la periodista a Twitter pels comptes de la seva empresa

ana-pastor

ana-pastor

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En uns temps en què les ‘fake news’ són a l’ordre del dia, Ana Pastor i Newtral continuen desmentint les falòrnies que circulen per les xarxes socials. Una ha afectat directament la periodista, que s’ha vist obligada a desmentir una informació falsa que acusava a la seva plataforma de censurar i tutelar els continguts de Whatsapp i Facebook.

I aquest diumenge, un conegut tuitaire arremetia contra Pastor a través d’un tuit en el qual posava en dubte els comptes de la seva empresa. Es tracta d’Alvise Pérez, el mateix usuari que fa uns dies va difondre una falòrnia sobre Manuela Carmena que la mateixa exalcaldessa va haver de negar.

Notícies relacionades

«¿Com és possible que fundessis sola Newtral i en menys de 14 mesos multipliquessis 200 vegades el benefici, de 5.000 euros a gairebé 4 milions?», va escriure el tuitaire al seu compte personal, on planteja més preguntes sobre els orígens de la productora.

Uns atacs que Luis Gestoso, diputat de Vox per Múrcia, va aprofitar per amenaçar Pastor amb un missatge en el qual fa referència a la Guàrdia Civil: «Newtral comença a fer olor de podrit. Per ser progres i tenir les teles es creuen impunes. Fins que un bon dia, t’investiguen, arriba l’UCO i se t’emporten amb ells. No et pots creure que per tenir mitja dotzena de tertulians la gent us té por i no es defensarà».

Temes:

Ana Pastor