ENTREVISTA YOTELE

Mercedes Milá parla de Carlota Prado i de l'absència de 'Gran Hermano' en el 30è aniversari de Telecinco

La presentadora desitja que els jutges dictin una sentència que satisfaci l'exconcursant de 'GH Revolution'

careta-ion-deeeee-mila

careta-ion-deeeee-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Gran Hermano’ continua ocupant un tros molt important del cor de Mercedes Milá. En una conversa amb Ricky García, la periodista s’ha mostrat molesta per la poca rellevància que Telecinco ha donat al ‘reality’ en la celebració del seu 30è aniversari: «La potència del format mereix un altre reconeixement. No entenc aquesta vergonya estranya».

Notícies relacionades

«Estic convençuda que les marques entendrien perfectament que estem parlant d’un programa que els ha fet guanyar molts milions. Sembla que s’està parlant d’ahir i fa 20 anys que ‘Gran Hermano’ fa guanyar molts diners a cadenes, ràdios, diaris... Tothom hi ha guanyat diners. Desitjo un reconeixement a ‘GH’ i tant de bo tornés», afirma la comunicadora.

D’altra banda, Milá també s’ha pronunciat sobre la presumpta violació de Carlota Prado, desitjant que els jutges dictin una sentència que satisfaci l’exconcursant de ‘GH Revolution’: «No he vist el vídeo (del confessionari) per poder opinar. Escolto la Carlota quan diu el que diu i em preocupa que no rebi justícia, però no sé resmés».