EXPLICA LA SEVA RENÚNCIA

Chani Pérez Henares, després d'abandonar 'Al rojo vivo': «El paper dels mitjans no és blanquejar governs»

El col·laborador va anunciar dilluns passat que no continuarà treballant en l'espai de laSexta «per coherència i per consciència»

chani

chani

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio Pérez Henares, més conegut com a Chani, sorprenia dilluns passat a l’anunciar a les seves xarxes socials que abandonava la seva cadira de tertulià a  ’Al rojo vivo’. El periodista explicava en un tuit que ho feia «per coherència i per consciència», però durant les últimes hores ha decidit ampliar els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió.

En un vídeo compartit al seu canal de Youtube, Chani afirma que sempre ha actuat «amb llibertat» en l’espai d’Antonio García Ferreras, tot i que considera que ho ha fet «donant-me cops de colze dialèctics davant d’unes aclaparadores majories contràries». «Però el cert és que si he estat allà, és perquè he volgut estar-hi», apunta en el vídeo, abans d’explicar per què ha renunciat al seu lloc com a col·laborador.

Notícies relacionades

«La decisió és estrictament personal, però ha importat moltíssim el que s’està vivint a Espanya i com estic entenent jo el paper d’alguns mitjans de comunicació, fonamentalment televisius. No em sembla que ho estiguin fent gens bé, sinó que ho estan fent molt malament», subratlla en el seu comunicat.

Chani destaca que «la tasca dels mitjans és informar i estar al costat de la gent», i no la de «blanquejar governs, ocultant errades tremendes i vexacions que poden ser fins i tot criminals, intentant minimitzar, ocultar, amagar el dolor, els morts i la realitat.» «Per aquí no hi vull passar, no vull estar en determinats llocs i això és el que he fet», afegeix.

Temes:

La Sexta