A LASEXTA

Rosalía, amb Jordi Évole: «Intento agrair les coses bones, m'ajuda a estar més ancorada»

L'artista va xerrar amb el periodista sobre els seus últims projectes professionals

rosalia

rosalia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la seva conversa amb Pablo Motos dimecres passat a ’El hormiguero’, Rosalía va xerrar aquest diumenge amb Jordi Évole a La Sexta. L’artista de Barcelona va parlar amb el periodista sobre com l’ha afectat el coronavirus en el terreny professional i va revelar el motiu d’una de les seves últimes publicacions a Twitter.

A finals de març, va publicar una imatge en què compartia una oració amb tots els seus seguidors. «L’altre dia vas posar el parenostre», va recordar Évole, interessant-se per la fe de Rosalía: «¿Reses?». «Reso a la meva manera. El vaig posar perquè la meva àvia, quan era petita i em quedava a dormir amb ella, sempre me’l resava abans d’adormir-me», va recordar.

Notícies relacionades

Durant la videotrucada, Rosalía va explicar que cada nit: «Intento agrair totes les coses bones i positives que hi ha al món o al meu voltant. Intento prendre ‘nconsciència perquè m’ajuda a estar més ancorada», va reconèixer la intèrpret, que la setmana passada va llançar el seu nou tema: ‘Dolerme’.

No obstant, tal com va explicar, aquests no eren els seus plans inicials: «Havia de treure una cançó per ballar, superagressiva al març. Era una col·laboració amb un artista dels Estats Units i en tenia el vídeo i tot fet. Vaig parar-ho tot perquè no tenia cap sentit en aquest context. Ni per com em sento ara mateix ni per com se sent la gent».

Temes:

Rosalía