FUTUR NEGRE

Aramís Fuster adverteix amb la seva nova predicció sobre el coronavirus: «Hi haurà dos rebrots»

La bruixa torna a fer un cop d'ull al futur per advertir sobre les conseqüències del Covid-19

aramis

aramis

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aramís Fuster, la bruixa més famosa de la televisió, va fer una predicció fa més de deu anys que durant els últims dies s’ha convertit en viral. La màxima autoritat mundial en ocultisme va avisar que es produiria  «una hecatombre important a nivell mundial» i va assegurar que Espanya era un dels països que hi «contribuiria». Un fragment que molts usuaris han rescatat i que han vinculat amb la crisi del coronavirus. 

Com era d’esperar, Aramís no ha deixat escapar aquesta oportunitat i ha tornat a fer un cop d’ull al futur. Això sí, en aquesta ocasió ha concretat una mica més la seva predicció. «Hi haurà dos rebrots més d’aquest maleït virus de laboratori. I aquí ja sí que s’haurà acabat pràcticament tot», adverteix la bruixa sense deixar lloc per a l’optimisme. 

 

Notícies relacionades

L’exconcursant de ‘GH VIP 6’ va un pas més enllà i també s’atreveix a vaticinar les conseqüències del virus en la societat: «Quedarà una generació mitjana, jove, fàcil de dominar. Se’ls alliçonarà en... no diré sectes, perquè no m’agrada la paraula. Però sí sota certes influències molt perilloses». 

Aramís insisteix que es tracta d’«un virus de laboratori»: «Caigui com caigui, m’és igual que em cremin per bruixa (...), s’està exterminant la humanitat». «Ens espera una gran fam provocada», assegura la bruixa en la sèrie de vídeos que ha penjat en el seu Instagram.