A 'EL INTERMEDIO'

Wyoming respon als atacs que rep a les xarxes: «Podeu insultar-me si us resulta alliberador»

El presentador de laSexta va fer un monòleg en què va reaccionar als insults que rep a Twitter

wyoming

wyoming

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Gran Wyoming va començar aquest dilluns una nova setmana al capdavant d’‘El intermedio: desde el sofá’ amb un monòleg en què va respondre a tots aquells que l’insulten a les xarxes socials. Amb la seva habitual ironia, el presentador va reconèixer des de casa seva que el que més està trobant a faltar durant la quarantena és socialitzar: «Soc incapaç d’estar sol, perquè no tinc vida interior». 

«Com no tinc amb qui parlar, m’he obert un compte de Twitter. No tenia xarxes socials, però ara sí», va assegurar Wyoming davant dels espectadors de laSexta, reconeixent que li està costant adaptar-s’hi: «M’hi he apuntat i m’està costant, perquè hi ha termes que no entenc bé com a ara ‘follow’ o ‘block’». 

Notícies relacionades

«N’hi ha un que em fascina: ‘Wyoming, ‘pijo’ progre, em faré un collaret amb els teus putes tripes’. Em perdo amb tant tecnicisme, no sé què vol dir», va deixar anar l’humorista amb el sentit de l’humor que el caracteritza. 

«No m’importa que us expresseu lliurement si això us resulta alliberador», va confessar Wyoming, que en comptes de revelar el seu nom d’usuari, va intentar desviar els atacs cap a un dels seus col·laboradors: «Podeu insultar-me tant com vulgueu, teniu llibertat absoluta. Perquè ho feu directament us donaré una adreça: @danimateo». 

Temes:

Gran Wyoming